Device-urile bucătării moderne

Inca folosesti oalele vechi pentru gatit sau aparatele pentru ceai si cafea care iti fac viata mai grea? Uita de ele pentru totdeauna. Marii producatori de electrice si electrocasnice, au revenit pe piata cu niste aparate de-a dreptul revolutionare, si care iti fac viata mult mai usoara. Tehnologiile pe care le au incluse, sunt cea mai buna dovada a beneficiilor pe care ti le ofera, si de aceea ar trebui sa te intereseze mai mult tot ceea ce reprezinta aceste aparate recent lanste pe piata.

Le-am analizat si eu, iar astfel, am creat aceasta lista prin care iti voi explica cate putin despre fiecare, in asa fel incat sa le intelegi utilitatea si modul lor de functionare. Asa ca, in ciuda faptului ca stii ce te asteapta, iti reocmand si eu sa parcurgi materialul prezentat, rezultatul fiind unul foarte bun pentru tine si pentru comoditatea ta.

Top 4 device-uri pentru bucataria ta

FridgeCam, este un aparat care nu a atras foarte mult atentia, insa se pare ca are cea mai sigura crestere dintre toate. Ei bine, uita de lista de cumparaturi facuta acasa foarte atent, deoarce acesta iti ofera o imagine direct din interiorul propriului tau frigider direct pe smartphone-ul personal. Din acest motiv, l-am si clasat pe primul loc, bucataresele fiind cele mai multumite de beneficiile pe care acest aparat lansat pe piata le ofera la fiecare folosire a sa.

Genican, este foarte asemanator cu primul prezentat doar ca acesta trebuie atasat cosului de gunoi. Dupa parerea mea, este mult mai inteligent, deoarece dupa ce analizeaza ambalajele, acesta le va trece pe o lista de cumparaturi, astfel vei stii cu exactitate ce trebuie sa cumperi si ce mai ai nevoie pentru o masa copioasa. Aceasta lista de cumparaturi o poti analiza prin aplicatia sa, reusind astfel sa stii exact ce ai nevoie, atat inainte sa mergi la magazin cat si in timpul in care esti acolo.

Anova, este un alt aparat foarte revolutionar care pentru bucatarese de asemenea, este un mare avantaj. Sunt sigur ca cea mai mare problema a lor este termeratura muraturilor pe care acestea le pun in fiecare an, iar astfel Anova, este solutia perfecta. Cu o dimensiune foarte mica, acest aparat este exact ceea ce ai nevoie stiind exact temperatura perfecta pentru ceea ce prepari fara sa iti mai faci griji din acest punct de vedere.

iDevices, este aparatul perfect pentru pasionatii de gratar si nu numai. Acesta este si cel mai revolutionar si interesant, deoarece un senzor iti va oferi informatii precise cu privire la temperatura gratarului tau. In alte tari, acest aparat s-a bucurat de o notorietate foarte mare, deoarece probabil este cel mai interesant din toate aceste aparate.

Conlcuzie

Si daca tot nu am precizat de preturile lor, trebuie sa mentionez faptul ca, acestea sunt chiar accesibile, iar din acest motiv nu ar mai trebui sa iti faci probleme, stiind ca poti sa ai o viata mai usoara si cu o situatie financiara relativ slaba. Asa ca, stiind care sunt cele mai bune aparate de bucatarie inteligente, nu iti mai ramane nimic de facut, decat sa le achizitionezi pe cele mai importante.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *