Detox – beneficiile unei cure cu suc de mesteacăn

Foarte bogat în magneziu, în vitamina C sau potasiu, sucul de mesteacăn este cel care are încă o mulţime de alte virtuţi şi beneficii pentru organism. Se recomandă şi pentru virtuţile sale detox incomparabile. Iată mai multe cuvinte despre acest mic miracol al naturii.

Chiar dacă aspectul său te poate surprinde, deoarece are o culoare verde foarte pală şi o textură foarte apoasă, sucul de mesteacăn are o mulţime de virtuţi care mai de care mai variate.

Sucul de mesteacăn are cele mai bune virtuţi drenante şi hidratante, dar este foarte bogat în acelaşi timp în săruri minerale şi oligoelemente. Deci este un aliat de preţ atunci când vorbim despre eliminarea toxinelor din organism.

Sucul de mesteacăn, cel mai bun suc detox, dar nu numai. Pe lângă proprietăţile sale depurative, diuretice şi antioxidante, sucul de mesteacăn are o mulţime de alte virtuţi minunate:
– este foarte bogat în potasiu deci este de mare ajutor atunci când vorbim despre ritmul cardiac. Dar şi despre circulaţia sanguină.
– bogăţia sa în magneziu şi litiu este de mare folos atunci când vorbim despre îmbunătăţirea moralului. Iar vitamina C, aflată într-un nivel foarte ridicat în sucul de mesteacăn, te ajută să lupţi contra stresului.
– sucul de mesteacăn este foarte bogat în siliciu, deci de mare ajutor pentru a lupa contra durerilor articulare. Dar şi a celor cauzate de artrită, de artroză sau de osteoporoză.
– datorită virtuţilor sale purificatoare, sucul de mesteacăn este de real ajutor şi contra retenţiei de apă. Tenul va fi cu ajutorul său mult mai strălucitor. Este de real folos şi pentru cei care suferă din cauza eczemelor sau a calculilor urinari.

Două, trei linguri de suc de mesteacăn diluat în apă te poate ajuta să te obişnuieşti cu schimbările de sezon. Pentru rezultate optime, trebuie să se consume pe stomacul gol timp de trei săptămâni.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?