Despre lucrul in echipa

La mine la liceu se pune foarte mult accent pe munca în echipă, lucrul colectiv şi mai ales pe capacitatea de a vorbi liber în faţa unei clase pline. Întotdeauna nu a ieşit bine, din toate punctele de vedere, eu voi scrie mai jos părerea mea care ar trebui să fie luată în serios, dacă o zic în faţa tuturor vor spune că mă dau mare cu aşa ceva, poate aici va fi luată în serios.

-liderul grupului trebuie să fie bine informat cu privire la membrii pe care îi are, să-i cunoască pe fiecare individual şi să-i poată îndrumă cu privire la următoarele activităţi pe care le vor avea, dacă cel care conduce este habarnist aşa va ieşi şi treaba. Tot liderul trebuie să fie conştient că oamenii lui nu vor lucra în mod egal, iar unii vor uita cu desăvârşire de sarcinile pe care le-a primit, aşa că trebuie în permanentă să comunice cu ceilalţi pentru a afla în ce stadiu se află treaba.

Eu cam asta cred despre lider, la început am dorit să sune altfel articolul, dar am decis să mă opresc doar asupra liderului. Iar voi, cei mai experimentaţi, ce recomandaţi să facă liderul? Dar membrii grupului?

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *