Despre blogroll

Am primit ieri un mail de la o persoană anonimă care m-a întrebat de ce nu fac un blogroll pe pagina principală pentru că am foarte multe de pierdut prin treaba aceasta. În primă fază când am făcut blogul am zis că voi face un blogroll în rotație care va fi pe pagina Acasă, am renunțat la asta din mai multe motive. Eu consider că această înșiruire de nume de bloguri ar trebui folosită numai pentru a putea intra mai repede pe un anumit blog, eu așa cred, nu îl consider mai important.

Nu consider asta relevant și totuși sunt curios cu ce aș pierde dacă nu îl am pe Gheorghe la mine în blogroll, cel mai probabil este că nu voi fi și eu adăugat la el, de unde rezultă o clasare mai mică în toate clasamentele. Până acum câteva zile eram obsedat de aceste clasamente dar acum zic că nu contează foarte mult, iar de acum nu mai pun preț pe ele, dacă cineva dorește să mă adauge în blogroll, o face doar că-i place conținutul blogului meu, îi place ce scriu și ce îi place lui să găsească aici, dacă îl pune din obligație față de mine mai bine nu o mai face.

Zilele acestea voi face puțin curat și în micul meu blogroll și îl voi face și mai mic, nu vor fi totuși mari schimbări doar că încerc să fac ceva mai frumos. De acum când va mai fi cineva adăugat în blogroll, voi argumenta printr-un articol de ce am ales acest lucru.

Voi credeți că inexistența unui blogroll pe prima pagină e un dezavantaj?

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *