De unde fac liceenii bani?

Asta mă frământă pe mine foarte foarte mult, exagerat încă. Văd la unii că se descurcă foarte fain încă de pe acum, adică au proprii bani de buzunar, procuraţi prin forţe proprii, tot respectul pentru ei!

Am avut şi eu tentative vara aceasta, doar că două luni, şi a fost foarte fain, adică puteam să-mi gestionez mult mai bine lucrurile pe care le cumpăram. În fine, asta-i de adormit copii, era foarte fain să sparg banii aşa aiurea ca adolescenţii, să dau în stânga şi-n dreapta, că vorba aia, n-am de plătit curent, apă, mâncare, etc, etc…, deci, îmi permiteam 😀

Am cochetat două săptămâni cu mai multe site-uri de freelanceri, dar n-am reuşit să obţin nici măcar un proiect, şi chiar m-am străduit. Să ştiţi că nu am făcut doar contul şi gata. L-am personalizat. Am adăugat o fotografie de profil, am pus un CV, am pus din lucrările mele pe acolo, am selectat domenii de activitate, am pus un preţ redus şi totuşi n-am reuşit. Cred că-i greu până la primul client, după poate capătă lumea încredere, mai ales dacă primesc un vot pozitiv.

Era o soluţie foarte făină pentru mine, lucrezi de unde vrei, cât vrei, şi cât vrei reprezintă suma de bani pe care doreşti să o câştigi. Doar că am renunţat, după două săptămâni în care m-am străduit să fac ceva, aşa că am renunţat….

Blogul ăsta săracul a fost făcut să mă îmbogăţesc din el, doar că mi-a devenit aşa de drag încât am renunţat să vând porcării pe 2 euro, adică nu am făcut asta niciodată (ah, dacă e pe ceva sume colosale, contactaţi-mă 🙂 )

Pentru Youtube nu sunt făcut, am văzut că cu multă muncă scoţi ceva bani de buzunar, dar acolo chiar e muncă. Nu asta ar fi problema, doar că n-am carisma necesară pentru aşa ceva, deci, un lucru în zadar.

Mi-aş deschide un blog de nişă, doar că nu prea sunt hotărât cu ce să mă apuc.

Sunt tare curios, dacă-s înzestraţi pe aici de vârsta mea care-şi câştigă ceva bani de bombonele, poate mă ajutaţi şi pe mine. Sau dacă sunt oameni aşa mai mari care ar avea nevoie de ajutorul meu, sunt aici!

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *