De ce?

Tinerii din ziua de azi sunt foarte bolnavi, dar nu puțin sunt chiar foarte bolnavi, au un sindrom care foarte greu se poate trata, acela este indiferența. Te uiți în stânga și în dreapta, îi vezi pe toți că sunt indiferenți, nu se implică și nu vor să facă altceva, bine fac altceva doar pentru scopurile lor cum am mai vorbit. Sunt rugați să facă ceva și nu fac, li se aduce o idee și nu o pun în practică, se oferă cineva să le facă ceva și poate nici atunci nu sunt deacord. De unde a venit oare această indiferentă? Le vorbesc unor prieteni despre niște lucruri care ar fi frumoase să le pui în practică, ei dau răspunsul că s-a făcut așa ceva și nu are rost, problema intervine când respectiva persoană este pe lângă total despre acel subiect și vorbește și el din auzite, este defapt un neștiutor și el începe cu sfârșitul în orice. Degeaba încerc eu să le explic cum stau anumite trebuiri, pot să le explic și să le și scriu pe foaie, dacă ei au zis ceva așa rămâne.

Am văzut zilele trecute pe un blog, o întrebare care era, de ce nu acționăm?, am găsit eu răspunsul, pentru că sunt câțiva oameni care vor să facă ceva, iar majoritatea nu dorește asta, automat omul care vrea să facă ceva cu adevărat își pierde și el interesul, este foarte greu să faci ceva de unul singur, ceva să revolutioneze doar de unul singur, iar persoane care să îți vină în ajutor și să fie dornice de a face ceva sunt foarte greu de găsit.

Deobicei când zic ceva nu primesc un răspuns clar, primesc la fel o întrebare la care de multe ori nu am ce răspunde, poate voi îmi ziceți de unde vin aceste întrebări:
1. De ce să fac aplicații pentru Android dacă sunt destule?
2. De ce să îmi fac un blog dacă sunt atâția bloggeri foarte buni?
3. De ce să fac ceva când mă pot juca pe PC?
4. De ce să fac ceva moca când pot face doar pe bani?

Oare de ce primesc înapoi răspunsuri care încep cu “de ce” și se termină cu semnul întrebării?

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *