Dati niste pareri pertinente despre tema mea?

Astăzi am adus nişte modificări minore temei pe care am primit-o acum ceva timp în urma unui concurs. La micile editări am fost ajutat, ca deobicei, de Bucur, care întotdeauna mi-a făcut poftele în materie de editări WordPress.

Îmi place cum lucrează, eu m-am chinuit ieri pe un site demo să fac o o chestiuţă minoră cu câteva tutoriale deschise şi tot nu am reuşit, codul ăsta nu se lipeşte de mine. În schimb, Bucur a făcut imediat şi în nici 5 minute treaba a fost rezolvată, omul ăsta mă uimeşte.

Revenind la al nostru subiect, vă invit să vedeţi cum arăta tema la prima instalare pe acest blog.

Tema o găsiţi aici, era exact la fel cum o vedeţi acolo, nici cea mai mică modificare, aşa am mers cu ea cam o săptămână. După aceea, am reuşit (tot împreună cu Bucur) să aducem tema la varianta pe care o vedeţi astăzi.

Nişte păreri ar fi chiar binevenite, tema se cerea a fi una minimalistă, asta am dorit şi eu, dar se pare că s-a mai încărcat puţin de-a lungul timpului, dar nu într-un mod exagerat, ponderat, desigur.

PS: Avem şi un nou om în Blogroll, cu siguranţă-l ştiţi. Daţi o fugă pe blogul lui, e tânăr şi merită toate cele.

8 Comments

 1. Adi

  Răspunde

  Salut Luci si mersi tare mult pentru faptul ca ai adaugat link-ul in Blogroll, inseamna mult pentru mine. In legatura cu tema, consider ca este exact ceea ce ai nevoie deoarece pune pe primul loc continutul, il face rege.

  • Luci Florescu

   Răspunde

   Deci un plus pentru tema 😀

   Am vrut sa bag link-ul de cateva zile, dar am zis sa mai astept.

 2. Răspunde

  Tema este foarte frumoasa. Apreciez enorm ca nu-ti incarci blogul cu zeci de reclame adsense.

  • Luci Florescu

   Răspunde

   Pe blogul asta nu cred ca ar avea relevanta nici daca ar fi un banner cat toata pagina.

 3. Răspunde

  Arata foarte bine, doar varianta mobila e putin incarcata, apar prea multe inaintea continutului.

  • Luci Florescu

   Răspunde

   Am observat si eu asta, in mod normal sidebar-ul trebuia sa fie static, iar din aceasta cauza nu cred ca au facut un meniu special ca sa ascunda continutul (la fel cum este facut si pentru pagini). Dar cred ca exista o varianta sa apara dupa articole, nu inainte.

 4. Răspunde

  Fiind obisnuit sa vad logo in stanga, mi se pare oarecum ciudat cand e in dreapta. In rest e ok, email newsletter cred ca o sa ti-l ‘fur’.. da mai incolo cand o sa am chef.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *