Dam si noi un ajutor blogosferic?

Blogosfera asta a noastră cred că nu doar aduce laolaltă o grămadă de oameni, ci mai bine zis, îi ajută să se cunoască mai bine, să socializeze, şi totodată să se ajute reciproc. În online nu contează vârsta, nu contează sexul, contează omul.

Nu vreau să fiu foarte lung, de aceea voi da un scurt citat, sper să nu se supere Petre, dar sperăm că nu 🙂

Deci, luăm aminte:

Proiectul pe care vreau să-l realizez are legătură cu pasiunea mea pentru fotografie îmbinată cu plăcerea de a descoperi arhitectura caselor vechi de prin satele Banatului de Munte. Zona de munte a Banatului este fascinantă şi nu doar datorită peisajelor ci şi pentru că aici au locuit în bună înţelegere şi încă mai locuiesc, multe  ”neamuri” … la o scară redusă pot spune că Banatul de Munte este o mică Europă şi asta cu mult înainte de a se discuta despre  marea şi actuala Uniune Europeană.

În timpul unei excursii / drumeţii poţi avea surpriza de a trece printr-o localitate cu populaţie formată preponderent din etnici germani iar peste “un deal şi-o vale” să intri într-o localitate cu locuitori croaţi sau sârbi. Dacă mergi de-a lungul Dunării, de la intrarea în ţară înspre Cazane treci prin sate sârbesti, româneşti  şi ai şansa să vezi şi cele câteva  localităţi cu populaţie de origine cehă (Gârnic, Sf. Elena, Einbental, Ravensca, Bigăr, Sumiţa).

Mie îmi place foarte mult cum sună, şi zic să facem ca acest proiect să devină realitate. Nu este greu, nu dăm la lopată, ci apăsăm doar pe câteva butoane.

ajutor blogosferic

 

Deci, eu zic că ar fi super să vedem această idee pusă în mişcare, nu să promovăm doar dansatori şi cântăreţi că m-am săturat. Şi încă ceva şi am terminat, ideea asta va ajunge la jurizare doar dacă este în top 10 ca voturi, altfel, totul este fără rost, aşa că, puteţi promova link-ul acesta tuturor, măcar dacă facem ceva, să punem o idee făină în mişcare.

Deci, dăm un ajutor bombănelilor blogosferice?

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *