Da, recunosc, am făcut-o până la urmă

Scriam anul trecut că sunt un inadaptat deoarece nu mă pot uita la filme sau la seriale, și pe bună dreptate, chiar așa este, cum să nu poată avea omul o discuție despre un film sau serial cu tine!?

Și tot în acele rânduri mai spuneam că nu mă voi uita la un serial prea curând, chiar așa a fost, abia după un an și ceva m-am uitat și eu la un serial, bine, la un sezon și câteva episoade din al doilea sezon. Bine, recunosc, m-am uitat din întâmplare la un episod și m-a prins, no, nu mă judecați!

Iar ironia sorții face că m-am uitat la un serial pe care tocmai l-am enumerat în respectivul articol, mai exact, Lie to me.

Serios acum, e prea fain serialul și nu e chiar așa de umplutură, bine, singura problemă cu care m-am confruntat este că episoadele seamănă într-o oarecare măsură între ele, dar nu-i bai, ideea centrală a serialului este foarte captivantă.

În altă ordine de idei, sunt curios ce seriale mai urmăresc cei doi urmăritori pe care îi mai am pe blog, și vedeți, să vă placă, că acum îmi pot da seama și după scris dacă mințiți sau nu!

12 Comments

 1. Răspunde

  Mie îmi place să mă uit la Dr House. Nu contează sezonul, căci oricum nu am timp şi răbdare să văd toate episoadele dintr-un sezon. 🙂

 2. Răspunde

  Incearca si Sons of Anarchy, a fost cel mai bun serial pe care l-am vazut in viata mea.

 3. Răspunde

  Seriale văzute și recomandate de mine: Breaking Bad, Prison Break, Sons of Anarchy, Person of Interest, Game of Thrones, Arrow, The 100, The walking dead, OZ, Prison Break, The Blacklist, The Mentalist, Spartacus, Dexter, 12 Monkeys, Alcatraz, Black Sails, Breakout Kings, Constantine, Da Vinci’s Demons, Grimm, The Tudors, The Flash, Ray Donovan, Vikings, Z Nation, Supernatural, The Sopranos și Roma.

  Top 7 personal: http://lospa.ro/7-seriale-care-merita-vazute + GOT, Ray Donovan si Person of Interest.

   • numefictiv

    Răspunde

    Sunt curios cu ce medie ai terminat la școală având în vedere că la seriale ești campion.

    • Răspunde

     @numefictiv, nu văd vreo legătură. Am timp liber și îl folosesc cum vreau, când vreau. E de porc să pui în legătură timpul liber al unei persoane cu școala, atât îți zic. Dacă ți-ai fi pus și un nume (poate și un website) și nu ai fi comentat în anonimat, mna, poate aveai și un răspuns. Așa rămâi doar un curios și nimic mai mult.

     Mi-am pierdut destul timp cu tine lăsând comentariul ăsta, timp în care vedeam ceva dintr-un serial sau făceam altceva. Apropo, nu te mai obosi să îmi răspunzi.

 4. Adi

  Răspunde

  Și eu care credeam că-s singurul care are o problemă cu serialele și filmele..

 5. alina

  Răspunde

  Pe mine m-a prins tare ‘Anatomia lui Grey’ dar si’Lie to me’ imi place…sa vezi ce fain e si ‘Poarta stelara: Univers’… daca prinzi actiunea, e ca un drog un serial, abia astepti urmatorul ( bine, daca nu ai rabdare, il cauti pe net…:))

 6. EU

  Răspunde

  Esti clar inadaptat pentru ca esti pe internet si scrii bloguri . Cand nu ai sa mai stai pe internet ai sa te adaptezi la lumea de afara … e putin diferita de cea online dar e ok .

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *