Da, recunosc, am făcut-o până la urmă

Scriam anul trecut că sunt un inadaptat deoarece nu mă pot uita la filme sau la seriale, și pe bună dreptate, chiar așa este, cum să nu poată avea omul o discuție despre un film sau serial cu tine!?

Și tot în acele rânduri mai spuneam că nu mă voi uita la un serial prea curând, chiar așa a fost, abia după un an și ceva m-am uitat și eu la un serial, bine, la un sezon și câteva episoade din al doilea sezon. Bine, recunosc, m-am uitat din întâmplare la un episod și m-a prins, no, nu mă judecați!

Iar ironia sorții face că m-am uitat la un serial pe care tocmai l-am enumerat în respectivul articol, mai exact, Lie to me.

Serios acum, e prea fain serialul și nu e chiar așa de umplutură, bine, singura problemă cu care m-am confruntat este că episoadele seamănă într-o oarecare măsură între ele, dar nu-i bai, ideea centrală a serialului este foarte captivantă.

În altă ordine de idei, sunt curios ce seriale mai urmăresc cei doi urmăritori pe care îi mai am pe blog, și vedeți, să vă placă, că acum îmi pot da seama și după scris dacă mințiți sau nu!

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *