Cum vrei sa arate blogul?

După cum bine observaţi s-au făcut câteva modificări majore aici pe blog, toate păreau nişte probleme pentru mai multe persoane, unele evident şi pentru mine. Deci, de la implementarea acestei teme două lucruri s-au modificat:

  • Sidebar-ul s-a mutat din partea stângă în partea dreaptă. Am văzut că multora li se părea foarte ciudat ca această coloană să fie aşezată în partea stânga, aşa că, după mai multe încercări şi după intervenţia lui Bucur acesta s-a mutat în câteva minute, poate de frică.
  • Tot la sidebar mă voi referi şi aici, acum acesta nu mai este static. Când era static mă sâcâia foarte mult pentru că nu aveam loc destul pentru a mă desfăşura, adică trebuia să scot foarte multe lucruri în aşa fel încât să arate cât de cât bine. Am ajuns la concluzia de a renunţa la acest aspect după ce am observat cum se vede blogul şi de pe alte PC-uri, pe unele nici măcar jumătate din întreg sidebar-ul nu se observa.

Acum, fie vorba între noi, vreau să-mi spuneţi alte sugestii, cu ce aş putea să mai îmbunătăţesc aspectul? Spuneţi acum. Acum ori niciodată! 🙂 Probabil ultimul articol despre aspect pe anul 2014.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *