Cum vrei sa arate blogul?

După cum bine observaţi s-au făcut câteva modificări majore aici pe blog, toate păreau nişte probleme pentru mai multe persoane, unele evident şi pentru mine. Deci, de la implementarea acestei teme două lucruri s-au modificat:

 • Sidebar-ul s-a mutat din partea stângă în partea dreaptă. Am văzut că multora li se părea foarte ciudat ca această coloană să fie aşezată în partea stânga, aşa că, după mai multe încercări şi după intervenţia lui Bucur acesta s-a mutat în câteva minute, poate de frică.
 • Tot la sidebar mă voi referi şi aici, acum acesta nu mai este static. Când era static mă sâcâia foarte mult pentru că nu aveam loc destul pentru a mă desfăşura, adică trebuia să scot foarte multe lucruri în aşa fel încât să arate cât de cât bine. Am ajuns la concluzia de a renunţa la acest aspect după ce am observat cum se vede blogul şi de pe alte PC-uri, pe unele nici măcar jumătate din întreg sidebar-ul nu se observa.

Acum, fie vorba între noi, vreau să-mi spuneţi alte sugestii, cu ce aş putea să mai îmbunătăţesc aspectul? Spuneţi acum. Acum ori niciodată! 🙂 Probabil ultimul articol despre aspect pe anul 2014.

14 Comments

 1. Răspunde

  Eu zic sa pastrezi tema si aspectul actual pt ca defineste bine blogul. Nu schimba nimic, asta e parerea mea…

 2. Răspunde

  Cred ca depinde si de rezolutia pe care o foloseste fiecare pe monitor.

 3. Răspunde

  Mai umbla la varianta pentru mobil, sidebarul ocupa tot ecranul pana dai scroll.

  • Răspunde

   Si prezinta o problema aspectul asta? Adica sa fie un meniu in care sa fie adaugate toate lucrurile din sidebar?

   • Răspunde

    Eu asa zic ca ar fi fost mai bine, sau sa umple cineva sa iti editeze tema astfel incat coloana sa se afiseze dupa postari.

 4. Răspunde

  Am o sugestie mai mult de utilitate: in pagina cu postarea (nu index) pune in sidebar o lista cu ultimele postari ca sa nu fie nevoit vizitatorul sa dea back pentru a citi alt articol.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *