Cum un ceas de mana m-a ajutat intr-o situatie dificila

Îmi aduc şi acum aminte de vremea pe când eram în clasa a III-a, eram genul de copil cuminte, care de fapt nu era chiar aşa de cuminte pe cât se credea. Mai exact, pot spune, eram pasionat de tehnologie încă din acele timpuri.

Ceasuri de manaCunoşteam relativ bine tendinţele din acele vremuri, ba mai mult, aveam o pasiune de a mă plimba prin magazinele de jucării, ca orice copil, de altfel. La acea vreme m-am familiarizat pentru prima dată cu noţiunea de ceas de mână, până în acel moment îl foloseam doar pe cel de pe perete. Văzusem într-un magazin un asemenea ceas de mâna, ceva mai deosebit decât celelalte, mai exact, era un ceas, dar mai avea şi calculator, un lucru excepţional pentru un şcolar care chiar atunci învăţa tabla înmulţirii.

O asemenea întâmplare mi-o aduc aminte şi în aceste zile, fiindu-mi foarte clară în minte. Eram la ora de matematică, iar cum sunt programat de fel să aleg varianta mai uşoară, în loc să învăţ tabla înmulţirii cu 6, 7 şi 8, eu am ales altceva. Aş scuti o grămadă din timpul meu, timp în care mă pot uita nestingherit la desene animate, aşa că, am trecut la acţiune făcând un plan de atac.

Mi-am luat o bluză, ţin minte că era foarte cald în clasă şi eu chiar am murit de cald în respectiva zi, lucru datorat din cauza caloriferului care era fix în apropierea mea, dar am refuzat să mai dau jos din ţoalele de pe mine, special pentru a îmi ţine smartwatch-ul foarte bine camuflat.

În cele din urmă, a început ora de matematică, oră care din gradul ei de dificultare ridicat, a fost pentru mine o joacă pentru copii, terminând lucrarea mai redepe de cât ai putea spune tabla înmulţirii. Şi da, de atunci ştiam şmecheria, am făcut faţa aceea de copil concentrat asupra calculelor.

De atunci nu am mai purtat niciodată ceas, chiar dacă recent am navigat printr-un magazin online de ceasuri de mână pentru bărbaţi, însă niciodată nu se ştie, poate îmi va apărea din nou pasiunea de a deţine un asemenea accesoriu, că până la urmă aşa şi este.

Ceasurile de mână, în acest moment sunt folosite doar pe post de design, chiar recent mi s-a întâmplat să întreb pe cineva care avea ceas la mâna cât este ora, iar el, din obişnuinţă, a scos telefonul din buzunar.

Totuşi, dacă ar fi să mă îndrept spre a îmi achiziţiona un ceas, cu siguranţă aş alege categoria de ceasuri office, acestea potrivindu-se mai mult cu viziunea şi stilul meu.

Iar acum, pe final, vă poftesc şi pe voi să relataţi o întâmplare ciudată sau amuzantă care are ca subiect principal un ceas (sau mai multe).

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *