Cum sa pui mana pe o tema si un plugin premium in mod gratuit

Folosesc Framework-ul Genesis împreună cu o temă premium încă din luna februarie a acestui an, iar pe această cale ţin să-i mulţumesc încă o dată lui Gabriel Ursan pentru disponibilitatea lui de a îmi pune pe masă mai multe variante în aşa fel încât să aleg ce-mi place cel mai mult.

Framework GenesisCu toate acestea, vă prezint cum să vă procuraţi şi voi o temă premium şi un plugin foarte tare de distribuire a articolelor în Social Media.

Pluginul este chiar cel prezent la sfârşitul acestui articol, plugin pe care chiar vă rog să-l folosiţi pentru ca şi alţi bloggeri să audă de el, nu de altceva, dar mi se pare că arată minunat.

Eu caut acest plugin încă de acum 3-4 luni, la momentul respectiv chiar i-am trimis lui Brian Gardner un mesaj întrebându-l de soarta acestuia, dar mi-a spus că încă este în teste şi nu se poate descărca.

Au trecut zilele, iar acum iată-ne, avem pluginul la un click distanţă.

Cum să beneficiezi de o temă premium şi un plugin pe măsură

Este chiar foarte simplu, tot ceea ce trebuie să faceţi este să intraţi pe blogul lui Brian Gardner şi să căutaţi un articol, articolul este acesta, nu trebuie să vă mai sinchisiţi pentru a-l căuta.

După aceea citiţi repede ce scrie omul acolo, eventualele probleme pe care le poate avea pluginul super şmecher, iar mai apoi vă abonaţi la newsletter-ul său. Nimic mai simplu.

Imediat veţi primi pe mail un link cu posibilitatea de descărcare a pluginului şi a acestei teme.

PS: Nu uitaţi, încercaţi butoanele de mai jos, sunt prietenoase. Nu glumesc.

Update: Atât pluginul cât şi tema funcţionează doar pe Frameworkul Genesis.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *