Cum să îți evidențiezi personalitatea

Fiecare dintre noi este diferit in felul sau si acelasi lucru se intampla si in cazul stilului vestimentar. Tinerii doresc sa se exprime prin tinutele pe care le poarta si, de multe ori, aleg outfit-uri purtate de idolii lor. Este in regula sa copiezi intr-o oarecare masura un actor, cantaret sau sportiv preferat, insa, cel mai bine este sa iti conturezi propriul stil.

PRin tinutele pe care le porti iti vei evidentia personalitatea, iar daca majortiatea sunt copiate nu denota decat faptul ca nu esti original si ca nu ai identitate. Intr-adevar, te poti inspira din marile reviste de moda, de la artistii tai preferati sau sportivi, insa imbina articolele vestimentare in asa mod incat sa fie unice, sa iti evidentiezi caracterul.

Esti o persoana indrazneata care iubeste sa incerce stiluri noi? Iti recomand sa alegi Superdry Romania. Acest brand a iesit in evidenta prin design-urile uimitoare si iesite din comun, mai ales ca abordeaza un stil extravagant, dar totodata elegant.

Ceea prin ce se deosebeste Superdry de alte brand-uri este imbinarea a doua culturi aflate la poli opusi, de care ai zice ca nu s-ar potrivi niciodata, insa creatorii brand-ului le-au adus impreuna, iar rezultatul este unul exceptional.

Brand-ul britanic Superdry imbina extravaganta culturii japoneze cu eleganta stilului vintage american, intr-un final rezultand un mix armonios de elemente si detalii atragatoare. Conceptul brand-ului a luat nastere in urma unei vizite in Japonia, unde fondatorii au observat fenomenul numit Engrish. Acest fenomen este in voga, mai ales in marile orase ale tarii si consta in imprimarea unor cuvinte in limba engleza pe articolele de imbracaminte. Fondatorii Superdry au luat exemplul nipon si l-au adaptat culturii europene, adaugant cuvinte scrise in caracterele japoneze pe articolele vestimenare. Acestia au recunoscut intr-un interviu ca nu sunt cunoscatori ai acestei limbi, iar imprimeurile sunt generate aleator de catre un calculator si printate pe produse.

Superdry este un brand indragit in intreaga lume si a devenit intr-un timp scurt popular si in tara noastra. In afara de modelele interesante si design-ul distinct, exprimand libertate si dand un caracter propriu purtatorului, toate articolele sunt de o calitate superioara. Producatori acorda o atentie deosebita manufacturarii acestora, punand mare pret de detalii. Spre deosebire de alti producatori ce furnizeaza articole “de unica folosinta”, Superdry utilizeaza numai materiale naturale de cea mai buna calitate pentru a satisfice nevoile si cerintele clientilor. Aceste articole vestimentare rezista un timp mai indelungat si nu se deterioreaza dupa cateva spalari, de asemenea sunt foarte confortabile, neiritand pielea si neprovocand anumite reactii. Sunt ideale pentru persoanele ce prefera imbracaminte placuta la atingere si prietenoasa cu pielea.

Daca vrei sa iesi in evidenta si sa iti evidentiezi caracterul printr-un stil original, Superdry Romania este brand-ul pe care trebuie sa il abordezi. Completeaza-ti garderoba cu articole de la acest brand si contureaza-ti noi tinute prin care sa iesi in evidenta si prin care sa iti creezi o identitate. Personalitatea ta se poate exprima prin stilul vestimentar pe care il adopti, de aceea trebuie sa fii original si sa alegi produsele care te fac sa ai incredere in propria persoana si pe care sa le porti cu place. Renunta la dilema “cu ce ma imbrac” si alege articolele tale preferate, de cea mai buna calitate, ce mixeaza stilurile a doua culturi divergente.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *