Cum sa ai WiFi gratis aproape peste tot daca esti abonat UPC

Nu ştiu câţi dintre voi au observat, dar cei de la UPC au introdus un program care mi se pare de-a dreptul foarte atrăgător, un lucru care îi bucură pe majoritatea abonaţilor săi. Cel puţin eu sunt foarte mulţumit cu noua implementare, iar de când o folosesc nu mai trebuie să consum foarte mult trafic de la abonament, chiar dacă şi acela este suficient pentru cât am eu nevoie.

De ceva vreme a apărut un nume dubios la toţi utilizatorii UPC, pe lângă numele pe care l-ai ales la adresa ta, mai apare încă unul, respectiv UPC Wi-Free.

Ce face ăsta mai exact? Este cât se poate de simplu, dacă eşti abonat UPC, oriunde vei vedea UPC Wi-Free te vei putea conecta nestingherit de nimeni. Şi vă garantez eu, sunt foarte puţine locuri unde să nu întâlniţi cel puţin un astfel de semnal.

Pentru a beneficia de avantajul acesta, trebuie să intraţi în contul My UPC, iar mai apoi, de la Produse şi servicii să selectaţi UPC Wi-Free şi activaţi serviciul. Nimic mai simplu.

După ce vă conectaţi prima dată nu veţi mai avea probleme, imediat ce veţi găsi un alt hotspot gratuit telefonul se va conecta automat. Din câte am înţeles nu se poate dezactiva de către nimeni apariţia semnalului UPC Wi-Free, ceea ce înseamnă că sunt tot mai multe şanse să vă găsiţi un hotspot care vă asigură internet în siguranţă.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *