Cum îți alegi biroul ideal

A trecut destul de putin timp de la ultima mutare, ca sa zic asa, la care a trebuit sa-mi refac biroul intr-o noua locatie. Am profitat de ocazie si mi-am configurat totul mult mai bine decat data trecuta, astfel ca din punct de vedere al productivitatii stau mult mai bine acum. Daca tot am prins ceva experienta la capitolul asta, am zis sa fac si un articol cu cateva idei de-ale mele care poate te vor ajuta si pe tine sa-ti amenajezi birouri directoriale cum vrei.

Tine cont de spatiu

In primul rand masoara cu atentie camera in care iti vei amenaja biroul si fa o schita, in minte sau pe hartie, cu felul in care vor fi amplasate biroul, niste scaune manageriale, o canapea si orice altceva iti mai doresti sa ai in birou pentru a avea tot confortul.

Alege cu grija culorile

Ce culoare are parchetul sau mocheta de pe jos? Dar peretii si usa? Trebuie sa te asiguri ca viitoarele canapele pentru birou dar si restul mobilierului pe care-l vei aseza acolo se vor potrivi intre ele in ceea ce priveste culoarea. Nu vrei sa ai un birou in toate culorile posibile, ci doar sa-ti alegi cateva culori care se potrivesc si pe acestea sa ”le jonglezi” pentru a-ti amenaja biroul.

Scaun confortabil si birou spatios

Daca esti in punctul in care trebuie sa iti mobilezi propriul birou, atunci e de la sine inteles ca vei petrece acolo macar 8 ore pe zi. Asadar, este foarte important sa te simti bine in birou, de aceea recomand sa nu te zgarcesti cand vine vorba de scaun. Acesta trebuie sa fie confortabil si sa nu-ti creeze dureri de spate chiar daca stai pe el mult timp.

De asemenea, biroul in sine este foarte important. Gandeste-te la toate ”uneltele” de care ai nevoie pe el: laptop si/sau pc, tastatura, mouse, eventual boxe, sa fie loc si pentru o agenda in care o sa-ti notezi lucruri dar si loc pentru restul actelor pe care le folosesti de obicei sau orice alt lucru mai ai tu nevoie sa fie pe birou. Tine cont de toate aceste lucruri si alege biroul ideal pentru tine, care sa te ajute sa fii mai productiv.

 

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *