Cum să faci multe like-uri pe Instagram

Despre Instagram şi intrarea mea în această reţea de socializare am scris aici! Instagram a devenit un mod foarte fresh de a petrece timpul în online. Pentru mine a devenit o plăcere să urmăresc diverşi fotografi şi să mă uimesc în orice clipă. Un atu al acestei reţele îl constituie utilizatorii, eu i-aş caracteriza într-un singur cuvânt, spectaculoşi.

Am testat în această perioadă pe Instagram puterea unui hashtag. M-am minunat cât de mult te poate ajuta această metodă. Priviţi imaginile, şi textul mai jos!

Fără hashtag

like-uri instagram

Cu hashtag

like-uri instagram

like-uri instagram

Treaba este cât se poate de simplă. Se adaugă hashtaguri la descriere şi este sigur că poza ta va fi mult mai vizitată. Se poate vedea de altfel din exemplele de mai sus.

Chiar mă gândeam acum la aceste unelete, totuşi sunt nişte unelte. Oare de ce nu le folosim? Unii zic că sunt nişte prostii, alţii că sunt inestetice, sau alţii pur şi simplu nu ştiu cum acestea lucrează. Şi spun aceste lucruri pentru că am văzut foarte puţini care folosesc aceste taguri.

Şi în toată această situaţie, nu este vorba doar de like-uri, până la urmă aşa vei ajunge să devii mai “popular”, cred că asta doreşti în momentul când adaugi conţinut pe un asemenea site de socializare.

PS: Dacă nu cunoaşteţi hashtaguri populare, puteţi instala o aplicaţie pe telefon, căutaţi pe Google “taguri instagram” şi veţi găsi ce vă trebuie!

7 Comments

 1. Răspunde

  Eu încă nu am făcut cunoștință cu instagram și nu cred că am să fac prea curând. E ok pentru cei care vor să își expună pozele făcute cu mult stil, așa ca ale tale. Meriți acele like-uri pe deplin, fie că au „ajutorul” unor hashtaguri, fie că nu. Dar, e interesant modul în care pot schimba acele hashtaguri evoluția numărului de like-uri. Se vede diferența. 🙂

  • Răspunde

   Pai nu e ceva “ilegal” sa le folosesti. E un mod de promovare, fara ele, sigur nu imi vedea nimeni pozele, asa, au o sansa in plus 😀

 2. Răspunde

  Am incercat cu 2 programe de htag-uri si nu prea a functionat. Habar nu am de ce. 😀

  • Răspunde

   Acum imi pun eu le aleg, m-am cam prins pe ce sa ma axez, plus ca nu mai pun chiar 30, imi ajung maxim 10. Era mult prea incarcat in trecut.

   Si nu stiu care e problema la tine, poate ai pus pozele prea de dimineata sau prea tarziu, altceva nu stiu…

 3. Bogdan

  Răspunde

  http://www.likeme-likeyou.com este solutia. Faci mii de aprecieri atat pe Instagram cat si pe facebook dar mai mult, poti face si followers si multe altele . Join it. Good luck!

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *