Cum să faci multe like-uri pe Instagram

Despre Instagram şi intrarea mea în această reţea de socializare am scris aici! Instagram a devenit un mod foarte fresh de a petrece timpul în online. Pentru mine a devenit o plăcere să urmăresc diverşi fotografi şi să mă uimesc în orice clipă. Un atu al acestei reţele îl constituie utilizatorii, eu i-aş caracteriza într-un singur cuvânt, spectaculoşi.

Am testat în această perioadă pe Instagram puterea unui hashtag. M-am minunat cât de mult te poate ajuta această metodă. Priviţi imaginile, şi textul mai jos!

Fără hashtag

like-uri instagram

Cu hashtag

like-uri instagram

like-uri instagram

Treaba este cât se poate de simplă. Se adaugă hashtaguri la descriere şi este sigur că poza ta va fi mult mai vizitată. Se poate vedea de altfel din exemplele de mai sus.

Chiar mă gândeam acum la aceste unelete, totuşi sunt nişte unelte. Oare de ce nu le folosim? Unii zic că sunt nişte prostii, alţii că sunt inestetice, sau alţii pur şi simplu nu ştiu cum acestea lucrează. Şi spun aceste lucruri pentru că am văzut foarte puţini care folosesc aceste taguri.

Şi în toată această situaţie, nu este vorba doar de like-uri, până la urmă aşa vei ajunge să devii mai “popular”, cred că asta doreşti în momentul când adaugi conţinut pe un asemenea site de socializare.

PS: Dacă nu cunoaşteţi hashtaguri populare, puteţi instala o aplicaţie pe telefon, căutaţi pe Google “taguri instagram” şi veţi găsi ce vă trebuie!

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *