Cum e la blogmeet?

Cum sunt foarte curios de unele lucruri pe care nu le-am făcut, așa sunt curios și cum se desfășoară o întâlnire între bloggeri, de când am deschis primul blog mă gândeam ce se poate întâmpla la o asemenea întâlnire. Din ce văd din exterior îmi pot face multe păreri, adică am citit mai multe păreri despre aceste întâlniri, dar acestea sunt foarte la subiect, adică nu prea sunt explicate și pentru cineva care nu a participat la așa ceva.

Cum în Hunedoara nu sunt foarte mulți bloggeri, rezultă că nu vor fi foarte multe în această zonă, din câte știu eu, nu sunt însă foarte sigur, dar în județul meu s-a desfășurat abia un singur blogmeet. Și în unele jocuri pe care le mai practicam în tinerețe (de parcă aș fi foarte bătrân), sunt foarte mulți jucători care se întâlnesc în viața reală, vorbesc, discută și se distrează (exemplu hattrick.org), totuși aceste întâlniri sunt explicate de la început, adică înainte de a confirma participarea se realizează o listă cu activități, berea care dorește a fi consumată și așa mai departe.

Aș dori să-mi spuneți cum e la o asemenea întâlnire, dacă ați participat. Iar dacă nu, dacă ați dori și ce părere aveți despre întâlnirile dintre bloggeri.

25 Comments

 1. Răspunde

  Nici eu nu am participat la asa ceva.Nu prea sunt bloggeri prin Ialomita.. si daca sunt, nu am auzit de vreun blogmeet.Astept si eu parerile celor care au fost la astfel de intalniri intre bloggeri.

  • Răspunde

   In Slobozia nu sunt prea multi bloggeri si cei care sunt au blog de fotografie si posteaza foarte rar spre deloc…si nici bloguri din acestea nu prea stiu, dar am auzit de existenta lor vag :)) Nici eu nu stiu sa se fi organizat vreun blog meet in Slobozia sau unul mai mare din tot judetul

 2. Răspunde

  multaaaaaaaaa bere si vorbarie multa. asta daca te bagi intr-o carciuma, iar inainte se ia o sala, se baga ceva bloggeri acolo, se porneste un proiector si incep discutiile/ prezentarile, etc, in functie de ce s-a programat.
  oricum, ajuta mult la relatiile intre persoane din spatele blogurilor aceste intalniri…

  • Răspunde

   Nici chiar multa bere.. dar in general se discuta de ce proiecte urmeaza sa se desfasoare cu ajutorul blogosferei. Si se tin discutii despre viata fiecaruia.

 3. Răspunde

  Nu am participat la asa ceva pana acum. As vrea, normal, sa particip la astfel de actiuni. Mi se par foarte tari. Adica sa te intalnesti cu oamenii cu care socializezi mereu pe bloguri, sa-i cunosti personal, mi se pare super.

  • Răspunde

   Daca si la o intalnire intre bloggeri se sta cu ochii in telefoane e cam urat, macar in situatii de acest gen se poate vorbii cu cei de pe blog fata in fata, ca doar virtual se intalnesc toata ziua.

 4. Răspunde

  De cand sunt in blogosfera cu propriul blog nu am participat si nici nu ma intereseaza blogmeeturile. Am abordat de multe ori subiectul in articole si am explicat de ce prefer sa ramanem la nivel virtual.

 5. Răspunde

  Sunt de mult timp in aceasta lume a blogurilor, dar nu am participat la niciun blogmeet si nu pentru ca nu am vrut, ci pentru ca nu am avut ocazia :<, pentru ca aici in Botosani nu sunt prea multi bloggeri.

 6. Răspunde

  Am participat o singură dată la unul organizat într-un alt oraş şi la o mulţime în oraşul meu, dar în grupuri foarte restrânse. Adică doar cu prieteni.

 7. Răspunde

  am fost la destul de multe, dar din astea asa nonformale si sincer cred ca astea sunt cele mai frumoase :D… sa stau dupa un program, sa ma plictisesc la o prezentare, nu prea intra in viziunea mea de petrecere a timpului. Ideea e sa te simti bine, sa cunosti oameni.

 8. Răspunde

  Nu am participat la niciun blogmeet pentru ca nu s’au facut la mine in judet sau in oras..cum am zis si mai sus..nu prea sunt bloggeri…(acum am descoperit si eu unul, aici la tine, pe Sebibu) ..dar am prieteni care au participat si care s’au simtit foarte bine…pe viitor…peste un si putin cand o sa ma stabilesc in caminele din Bucuresti probabil o sa particip acolo la o astfel de intalnire 🙂

 9. Răspunde

  Am participat pentru prima data la un blogmeet acum doi ani de zile, eu mare cititor de bloguri am decis sa merg la o astfel de adunare, am cunoscut persoane interesante si am schimbat o vorba.

 10. Răspunde

  Inca nu am avut ocazia sa particip la un blogmeet , dar probabil ca pe viitor va fi ceva.

 11. Răspunde

  Deocamdata sunt prea mic sa ma gandesc la intalnirile cu “mai marii scriitori” din blogosfera…as fi ca un bebelus in razboi,inutil 🙂

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *