Cum e la blogmeet?

Cum sunt foarte curios de unele lucruri pe care nu le-am făcut, așa sunt curios și cum se desfășoară o întâlnire între bloggeri, de când am deschis primul blog mă gândeam ce se poate întâmpla la o asemenea întâlnire. Din ce văd din exterior îmi pot face multe păreri, adică am citit mai multe păreri despre aceste întâlniri, dar acestea sunt foarte la subiect, adică nu prea sunt explicate și pentru cineva care nu a participat la așa ceva.

Cum în Hunedoara nu sunt foarte mulți bloggeri, rezultă că nu vor fi foarte multe în această zonă, din câte știu eu, nu sunt însă foarte sigur, dar în județul meu s-a desfășurat abia un singur blogmeet. Și în unele jocuri pe care le mai practicam în tinerețe (de parcă aș fi foarte bătrân), sunt foarte mulți jucători care se întâlnesc în viața reală, vorbesc, discută și se distrează (exemplu hattrick.org), totuși aceste întâlniri sunt explicate de la început, adică înainte de a confirma participarea se realizează o listă cu activități, berea care dorește a fi consumată și așa mai departe.

Aș dori să-mi spuneți cum e la o asemenea întâlnire, dacă ați participat. Iar dacă nu, dacă ați dori și ce părere aveți despre întâlnirile dintre bloggeri.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *