Cum sa-ti distribui articolele pe Facebook ca sa nu deranjezi pe nimeni

Tot mai mulţi bloggeri care au strâns ceva trafic s-au apucat să-şi dea cu părerea despre distribuirea articolelor de pe blog în grupurile create pentru ei pe Facebook. Ba chiar să fie luaţi în ras. Eu unul îi înţeleg pe cei care ajung să folosească grupurile (evident, mă încadrez între ei). Prin acest lucru sunt siguri că mai strâng câţiva unici pe zi, dar mai bine, poate şi câteva comentarii care îi pot ajuta, dacă nu ca şi conţinut, măcar sufleteşte, îţi dă o senzaţie de bine.

Nu ajungeam să scriu despre asta, dar observ că unii s-au simţit după ce au citit acest articol. Bine, acum ştiu că-s numai adevăruri scrise acolo, dar în cazul în care te încăpăţânezi (ca şi mine) să postezi în continuare, am câteva sfaturi practice.

Unul ar fi să intri chiar acum pe Facebook, să derulezi prin news feed şi să vezi câte mesaje de la cei care postează în grupurile de bloggeri îţi apar. Îţi vei da imediat seama că majoritatea nu sunt relevante pentru tine, iar de acum ar trebui să te gândeşti. Oare asta însemn şi eu pentru alţii?

Eu mi-am pus întrebarea asta, aşa că m-am conformat. Nu vreau să mai apar în news feed-ul celor care nu au chef de mine, deci am ieşit imediat din toate grupurile care erau deschise. Astea-s hiba. După asta m-am alăturat altora care erau închise sau am fost invitat în altele secrete. Ce a rezultat? Îmi distribui aceleaşi articole, în acelaşi mod, dar nu deranjez pe nimeni. Toată lumea e fericită. Şi da, ăia 10 unici care vin de acolo pentru mine sunt importanţi!

*Încă ceva, este suficient să-ţi distribui articolele în maxim 5 grupuri de bloggeri, ce-i prea mult strică. Mai bine te apuci şi cauţi grupuri care sunt relevante cu subiectul articolului, sigur ieşi mai convenabil.klout

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *