Cum castigi astazi la pariuri?

Spun încă de la început că nu sunt un împătimit al pariurilor, în general al tuturor jocurilor care ţin într-o oarecare măsură şi de noroc. Totuşi, azi am decis să trec câte ceva despre cum se mai fac astăzi pariurile.

Probabil dacă aţi vizitat în ultimele luni Arhiblog cu siguranţă aţi sesizat că are un banner cu un blog pe care scrie cineva foarte priceput la pariuri, ei bine, acel blog o duce destul de bine iar ponturile pe care Jerome le lasă acolo cam ies, adică asta reiese din comentariile lăsate la articole.

Trecând peste, cineva mi-a recomandat pagina de Facebook a unui tip care se ocupă cu astfel de ponturi, chiar şi mie mi-a arătat câteva bilete câştigătoare făcute de el şi alte persoane la recomandarea lui. Am să încerc chiar şi un bilet sau două cu ponturile pe care el le lasă acolo, totuşi, dacă vreţi mai multe detalii despre el aveţi un link aici. Vă spun un lucru încă de acum, pagina este nouă şi nu cred că numărul de aprecieri contează, puteţi să-i daţi şi un mesaj privat şi cu siguranţă vă va da câteva sfaturi pe care le veţi aprecia.

Trecând peste, aş vrea să aud câteva păreri despre pariurile sportive, probabil un câştig de-al vostru, dar totodată dacă aţi paria la pontul unei anumite persoane.

PS: În orice caz, eu voi testa ce am scris mai sus şi voi face un update aici.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *