Cum castigi astazi la pariuri?

Spun încă de la început că nu sunt un împătimit al pariurilor, în general al tuturor jocurilor care ţin într-o oarecare măsură şi de noroc. Totuşi, azi am decis să trec câte ceva despre cum se mai fac astăzi pariurile.

Probabil dacă aţi vizitat în ultimele luni Arhiblog cu siguranţă aţi sesizat că are un banner cu un blog pe care scrie cineva foarte priceput la pariuri, ei bine, acel blog o duce destul de bine iar ponturile pe care Jerome le lasă acolo cam ies, adică asta reiese din comentariile lăsate la articole.

Trecând peste, cineva mi-a recomandat pagina de Facebook a unui tip care se ocupă cu astfel de ponturi, chiar şi mie mi-a arătat câteva bilete câştigătoare făcute de el şi alte persoane la recomandarea lui. Am să încerc chiar şi un bilet sau două cu ponturile pe care el le lasă acolo, totuşi, dacă vreţi mai multe detalii despre el aveţi un link aici. Vă spun un lucru încă de acum, pagina este nouă şi nu cred că numărul de aprecieri contează, puteţi să-i daţi şi un mesaj privat şi cu siguranţă vă va da câteva sfaturi pe care le veţi aprecia.

Trecând peste, aş vrea să aud câteva păreri despre pariurile sportive, probabil un câştig de-al vostru, dar totodată dacă aţi paria la pontul unei anumite persoane.

PS: În orice caz, eu voi testa ce am scris mai sus şi voi face un update aici.

14 Comments

 1. Dan

  Răspunde

  Uite, de exemplu nici eu nu sunt un impatimit al pariurilor, dar din cand in cand mai pun cate un bilet la recomandarea prietenilor mei, asta venind ca un raspuns la intrebarea pe care ai pus-o in articol.

 2. Adi

  Răspunde

  De obicei pun la meciurile de fotbal, am pierdut vreo 30 de lei si nu mai pun de atunci :)). Castigul maxim a fost de 5 lei.

 3. Răspunde

  N-am castigat niciodata la pariuri, dar nici nu am jucat prea mult… asa ca m-am lasat:D

 4. Răspunde

  Am pariat si eu de vreo doua ori , dar nu am castigat…cred ca am pus vreo 10 lei si puteam sa castig foarte mult, dar din pacate nu am castigat, deoarece Montpellier a pierdut contra unei echipe din liga a patra.

  • Răspunde

   Da, se mai intampla, fotbalul este imprevisibil. Dar tot aici pot sa adaug ca si mafia pariurilor este acum in floare.

 5. Răspunde

  Nu, n-am jucat si nici nu intentionez.
  Candva am primit pe mail o schema despre cum sa joci ca sa castigi la ruleta online. Oferea chiar si un link unde puteai sa testezi schema … la teste a functionat exact asa cum a zis, dar n-am incercat niciodata sa o aplic intr-un joc real, pe bani.

 6. Răspunde

  Ai pus in practica sfaturile respectivului? Ti-a iesit ceva? Se merita incercat?

  • Răspunde

   Nu am pus inca pentru ca nu am avut timp sa trec pe la casele de pariuri, iar online nu vreau sa pariez ca sunt cateva treburi pe care eu nu le indeplinesc (varsta).

   Dar dupa ceea ce a scris pa Facebook am vazut ca au iesit o parte din ponturi, deci merita incercat, dupa parerea mea are cam o rata de 60-70%.

 7. Răspunde

  Deci nu te-ai pricopsit nic tu cu vre juma de milion. Pacat. Mi-ar fi parut bine ca cineva pe care-l citesc sa fi dat lovitura. Dar poate veni candva.

  Stii bancul ala cu loto “Daca vrei sa castigi, cumpara un bilet”.

  Asa e si cu pariurile, trebuie luat un bilet.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *