Cu ce am rămas după prima mea ediţie la Webstock

Anul acesta a fost pentru prima dată când am avut şi eu ocazia să văd pe bune ce se întâmplă la Webstock. Până acum am urmărit evenimentul înregistrat, de acasă, fără să prind nici măcar transmisiunea live. Am avut o serie de aşteptări, poate prea mari, însă pot spune că este unul dintre cele mai faine evenimente pe la care am trecut.

Aştern câteva idei, fără să mă lungesc, strict cu ce am rămas după eveniment:

  • Este o senzaţie plăcută să vezi foarte multe feţe cunoscute din online în offline, oameni pe care îi citesc sau vizionez. Acum că nu mă cunoştea nimeni pe mine e partea a doua, dar până la anul poate se vor schimba lucrurile.
  • În principiu m-am dus la conferinţă precum un gură-cască, însă după ce am ieşit de la Hotel Marriott am avut o atitudine uşor orientată spre a face lucrurile să se întâmple.
  • Mi-au plăcut câţiva speakeri, aici îi pot adăuga pe Alex Gâlmeanu, Mîndruţă, Claudiu Butacu, iar nu în ultimul rând, Mariciu şi Selly, cel din urmă care a fost o surpriză pentru mine.
  • Am fost surprins de povestea lui Alex Gâlmeanu, poveste de care am auzit doar acum, spre ruşinea mea, cea cu filmul găsit, dar şi despre un secret al succesului împărtăşit de câte Selly, autenticitatea.
  • Foarte multă lume, mai ales la influencer marketing session şi blogging session, mă şi gândeam, o groază de specialişti, cunoscători ai domeniului, însă m-am liniştit rapid în timpul prezentării lui Zoso când s-a auzit o voce din sală care întreba ce este ăla un “Podcast”.
  • Mi-a plăcut foarte mult de Zaiafet (poate la anul va fi şi speaker), care în ciuda succesului pe care îl are în online, este un tip simplu, care munceşte din greu (este foarte modest), punându-l lângă Mariciu, altul care se luptă ca nebunul cu timpul şi care a făcut o surpriză demnă de lacrimi în timpul galei.
  • M-am intersectat totuşi şi cu câţiva cunoscuţi, Dragoş Şchiopu, cel cu care am colaborat o bună perioadă de timp pentru Digipedia, însă cine ştie, poate pe viitor vom mai avea lucruri faine de făcut împreună.

Acestea fiind spuse, îmi propun să nu ratez conferinţa anul viitor şi să văd cum vor evolua lucrurile. Înregistrările de la Webstock le găsiţi grupate frumuşel aici.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *