Contact pentru bloggeri

După recent lansatul concurs de zilele trecute, m-am apucat de o treabă pe care eu o consider titanică, a te lupta cu morile de vânt. Cei care mai daţi târcoale pe Facebook poate aţi văzut mesajul lăsat pe acolo, dacă nu, nu-i bai.

Am aşa două probleme care mă terorizează, şi una dintre ele este de bun simţ…

1. Cea de bun simţ. De ce nu punem şi noi o pagină CONTACT undeva la vedere să vadă Gigel cum te poate contacta? Nu condamn pe nimeni, dar e foarte ciudat să ai blogul plin de linkuri de la diferiţi sponsori şi să nu ai o astfel de pagină…, totuşi sunt curios cum au fost găsiţi. Unii pun o căsuţa cu contact în partea laterală, ceva gen cum am şi eu, doar că asta e bună doar în anumite situaţii. Atunci când vrei să transmiţi omului doar text, dacă ai ceva ataşament ce faci? Cel mai bine este să laşi şi căsuţă şi “Email: [email protected]”. Am vrut şi eu să fac nişte ofere omeneşti şi ce să vezi (nu glumesc), la 50 de bloguri vizitate, doar 10 îmi puteau da şi mie o adresa de mail, ar fi cam 14-15 dacă este să îi adaug şi pe cei cu căsuţa din lateral, pe când ceilalţi, parcă sunt picaţi din cer…

2. Este aşa complicat concursul? Am primit deja două răspunsuri de acest gen.

14 Comments

 1. Răspunde

  Sincer nu prea am fost curios sa vad daca toate persoanele care detin blog au pagini de contact cu informatii si toate cele. Normal asa ar fi. Cine stie, poate unii chiar nu doresc sa fie contactati, ma gandesc…

  La faza cu concursul nu m-am prins…

 2. Răspunde

  Dupa ce am citit articolul, mi-am amintit ca nu am trecut e-mailul. Am facut cateva modificari acum ceva timp si am uitat sa mai trec e-mailul. Multumesc!
  In legatura cu acest concurs…regulile sunt foarte simple si nu cred ca exista cineva care nu intelege ce trebuie sa faca.

 3. Răspunde

  Da, de treaba asta mă loveam și eu când organizam concursuri online :(. Se pare că nu s-au schimbat prea multe. Dă-mi un update înainte cu 10 zile de finalizarea acestuia ca să mai dau o promovare prin rețelele sociale pe care le folosesc.

 4. Răspunde

  1 – Unii nu vor sa fie contactati. Spre exemplu si eu am avut bloguri pentru care nu aveam o pagina de contact. Nu ma interesa asa ceva, nu avea cineva de ce sa ma contacteze in privinta lor. Pentru altele, in schimb, exista o pagina dedicata special unui formular de contact.

  2 – Cred ca nu e complicat tare. Totusi, depinde de IQ-ul fiecaruia si de lene. Da, de lene sa puna linkuri, sa scrie ceva normal/simpatic.

 5. Răspunde

  Daca e blog pentru afiliere, adica sensul lui e doar dinspre mine spre vizitator, mai rar cazurile cu formular de contact. Depinde de proiect. Unele sunt facute doar pentru a livra linkuri.

  In cazul unui blog personal, e vital contactul.

 6. Răspunde

  O problema intradevar, eu am rezolvat-o de mult mi se pare foarte important sa poti fi contactat…desi nu prea se intampla des, in ultima vreme, e bine sa existe.

 7. Răspunde

  eu am si formular de contact, dar am pus si in pagina “despre” cateva link-uri spre locurile unde mai sunt activ, nu mai spun de cate ori am scris in articole mailul meu, deci nu sunt foarte greu de gasit 🙂

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *