Concurs pentru cititori

Azi vreau să vă anunț că voi lansa primul concurs pe blogul meu, acesta constând în câteva chestii minore și având un premiu destul de valoros pentru un blogger care scrie pe o platformă gratuită dar nu numai. Această inițiativă mi-a venit pentru că am văzut că sunt la modă concursurile pe blog, iar acum că am ocazia voi încerca să-mi răsplătesc cititorii cu un domeniu (în următoarele forme .com/.info/.net), premiul fiind oferit de Darky Web.

 “Darky Web este o echipă de specialiști în web design și programare orientată pe realizare site-uri web și aplicații software profesionale oferind servicii de web design, creare site, programare și consultanță.
Realizăm site-uri web profesionale de cea mai bună calitate astfel încât afacerea ta să fie prezentă pe internet în cel mai scurt timp posibil , iar serviciile și produsele pe care le oferi să fie expuse potențialilor clienți într-un mod cât mai atractiv și ușor de utilizat”

Acestea fiind spuse, pentru a putea intra în concurs, iar intrarea să fie validată trebuie să urmați acești păși:
1. Un comentariu la acest articol prin care vă exprimați dorința de a participa la concurs.
2. Un like la această pagină de Facebook:  This is Romania
3. Să lăsați câte un comentariu la 5 postări ale acestei pagini.
4. Când scrieți comentariul pe blog, să amintiți ce nume de facebook aveți pentru a putea valida participarea, vă rog atunci când completați formularul pentru comentarii să puneți o adresă de mail corectă.
5. Acest pas nu este obligatoriu, puteți da like și la pagina din partea dreaptă dacă vreți să rămâneți la curent cu articolele de pe blog și dacă doriți să fiți anunțați când se vor mai desfășura noi concursuri.

Validarea participanților va fi realizată personal de către cei de la Darky Web, ei făcând și tragerea la sorți prin intermediul random.org. Premiul acordat este un domeniu cu una dintre extensile .com/.info/.net, câștigătorul își poate alege una dintre cele 3 extensii, domeniul este valabil timp de 1 an. După ce tragerea a fost finalizată, voi posta aici pe blog printr-un articol câștigătorul și poza trimisă de Darky Web ca și dovadă.

Înscrierile la concurs încep astăzi 3.2.2013, iar câștigătorul va fi anunțat pe 8.2.2013.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *