Comentand fiecare paragraf din horoscop

Nu știu voi, dar eu cred că horoscopul este un text făcut de niște persoane care au o oarecare afinitate spre a crea tot felul de lucruri care ție ți se par personalizate, dar, dacă stai să mai citești o dată, probabil vei sesiza că acele lucruri sunt oarecum generalizate și s-ar putea să se potrivească și altora, care nu sunt în zodia ta.

Adică mi se pare prostesc să ți se întâmple anumite lucruri în funcție de luna în care te naști, dar no, m-a prins și pe mine cel de anul acesta, așa că am decis să-l comentez aici. Cine știe, poate la anul voi vedea dacă s-a potrivit sau nu.

Astrele spun că anul acesta veţi încerca ceea ce v-a fost teama să încercaţi demult: să faceţi schimbări pe toate planurile care nu vă aduc satisfacţii, să nu mai asteptaţi ca alţii să ia decizii în locul dumneavoastră şi să luptaţi să faceţi din viaţă exact ce vă doriţi.

Dacă nu era trecut în rubrica de la horoscop puteam să jur că este decupat dintr-o carte de dezvoltare personală, ceva ce te îndrumă în legătură cu anul ce abia a urnit din loc. Dar dacă este să ne referim la ce vrea să scrie, da, cam are dreptate, adică să fim serioși, cine nu vrea lucrurile acelea?

Veţi fi supuşi şi la unele încercări. Nu e cazul să vă descurajaţi, pentru că, până la urmă, viaţa este o luptă continuă. După primele 6 luni ale acestui an, lucrurile se vor mai relaxa într-o oarecare măsură.

Lucrurile par banale la început, dar aici chiar m-a uimit horoscopul de anul acesta. Face referire la primele 6 luni, luni care pentru mine înseamnă pregătirea pentru BAC, iar după 6 luni, voi deveni mai relaxat. Aici cam are dreptate, dacă și horoscopul face aluzii că voi lua ceva note măricele la BAC…

În privinta banilor, situaţia dumneavoastră este cam încurcată: unele resurse secundare pot fi întrerupte sau diminuate, pot apărea dificultăţi legate de o împărţire (partaj, succesiune) care nu vă avantajează; apoi, anumite obligaţii financiare devin împovărătoare, secătuindu-vă bugetul (rate, chirii, taxe etc.); în plus, aveţi tendinţa de a cheltui mai mult decât vă permite punga.

De partaj sau succesiune nu este cazul, poate voi avea nevoie să plătesc ceva taxe (sper că nu amenzi), rate nu cred, nu mi-ar plăcea să-mi fac de lucru cu așa ceva încă din tinerețe, iar despre chirii, poate voi vrea să mă mut într-un palat de lux și asta îmi va da tot bugetul peste cap. Da, cred că la asta se referea al meu horoscop.

În luna iulie este posibil să vă încercaţi norocul pe alte meleaguri. Sunteţi foarte atraşi de străinătate şi, din a doua parte a anului, vă puteţi face curaj în acest sens.

Nu m-a nimerit deloc, nu sunt atras de străinătate, am ajuns la concluzia că România are potențial, iar aici îmi poate fi la fel de bine ca în străinătate. Poate să fie vorba despre mutarea mea într-un alt oraș (sper la capitală), dar nici vorbă într-o altă țară. Și nu cred că am nevoie de curaj, și acum aș pleca.

Pot apărea schimbări majore în plan profesional, cum ar fi o reprofilare, un curs de specializare, o altă direcţie, o altă profesiune, o altă funcţie. Se pun alte baze ale evoluţiei dumneavoastră socio-profesionale. Vă bucuraţi de sfaturile sau ajutorul concret al unui superior.

Nu voi sta deloc sub acest “poate”, ci cu siguranță. Cu siguranță vor apărea schimbări majore în plan profesional.

Luna octombrie deschide o perioadă benefică asocierilor de orice fel. Nu mai doriţi să fiţi singur şi ieşiţi în întâmpinarea celorlalţi cu mai mult interes.

Dacă voi intra și eu pe la o facultate, octombrie va fi luna în care mă voi asocia extrem de mult. Adică nu atunci întâlnești cele mai multe persoane?

Acordaţi mai mare atenţie aspectului dumneavoastră fizic, investiţi mai mult în ceea ce formează imaginea dumneavoastră publică. Anul descrie o etapă bună a vieţii dumneavoastră, priviţi totul cu încredere şi optimism. Sunt câteva luni de succes în plan sentimental. Aveţi alături de dumneavoastră persoana care poate răspunde pozitiv iubirii dumneavoastră.

Chiar privesc noul an cu încredere și optimism, dar nu cu un optimism nefondat și nerealist.

Sănătatea, mai ales de la finalul lunii martie până la începutul lui septembrie, va fi cât se poate de bună. La starea dumneavoastră foarte bună va contribui şi faptul că veţi face mult sport din plăcere.

Acest ultim paragraf este chiar foarte îmbucurător, adică fără sănătate nu prea poți avea multe. Totuși, dacă este să analizăm mai bine fraza, poate după luna septembrie lucrurile se pot înrăutății!

Cam acesta-i horoscopul pentru gemeni din anul 2015, puteți să vedeți restul de zodii aici, fiind chiar sursa textului de mai sus.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *