Cheloo e nevinovat!

Dacă tot asta se discută în ultimul timp, zic că merită să trec şi eu o părere nevinovată despre acest subiect atât de controversat. Dar oricum, oricât s-ar vorbi despre homosexualitate, tot nu ar întrece vorbele grele care se arunc între cei care sunt pro sau contra proiectului cu Roşia Montană. Dar mie îmi plac subiectele astea aşa mai micuţe 🙂

Deci, era vorba că la X Factor, o emisiune care mi se pare foarte penibilă, nu ştiu din ce cauză, în fine nu asta e problema. Toată lumea îl acuză pe Cheloo că l-ar fi umilit pe un concurent că este homosexual. Nu ştiu sigur ce s-a întâmplat, nu m-am uitat la emisiune şi îmi este foarte lene să caut exact ce s-a întâmplat.

În orice caz, mie mi se pare că ăştia, homosexualii nu sunt prea normail, ori cât ar zice ei că nu au nicio boală psihică, nu vor putea niciodată să-mi schimbe părerea. Până la urmă, pot face orice, să se şi căsătorească din partea mea, dar să nu apară toată ziua pe la televizor şi să se vaite că lumea nu-i simpatizează. Ei vor doar să îşi arate dragostea…

Faza este că ăştia apar pe post la orele de vârf, când şi copii de 7-8 ani se uită la acel program, şi ce crezi, în acele emisiuni sunt invitaţi toţi psihologii lumii, se face o teorie de zile mari, şi până la urmă reies nişte lucruri foarte ciudate, “hai să devenim toţi homosexuali”.

Cum acel copil este în formare, el nu ştie încă ce orientări are, dar oare ce credeţi că va alege după ce se va uita la aşa ceva?

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *