Cheloo e nevinovat!

Dacă tot asta se discută în ultimul timp, zic că merită să trec şi eu o părere nevinovată despre acest subiect atât de controversat. Dar oricum, oricât s-ar vorbi despre homosexualitate, tot nu ar întrece vorbele grele care se arunc între cei care sunt pro sau contra proiectului cu Roşia Montană. Dar mie îmi plac subiectele astea aşa mai micuţe 🙂

Deci, era vorba că la X Factor, o emisiune care mi se pare foarte penibilă, nu ştiu din ce cauză, în fine nu asta e problema. Toată lumea îl acuză pe Cheloo că l-ar fi umilit pe un concurent că este homosexual. Nu ştiu sigur ce s-a întâmplat, nu m-am uitat la emisiune şi îmi este foarte lene să caut exact ce s-a întâmplat.

În orice caz, mie mi se pare că ăştia, homosexualii nu sunt prea normail, ori cât ar zice ei că nu au nicio boală psihică, nu vor putea niciodată să-mi schimbe părerea. Până la urmă, pot face orice, să se şi căsătorească din partea mea, dar să nu apară toată ziua pe la televizor şi să se vaite că lumea nu-i simpatizează. Ei vor doar să îşi arate dragostea…

Faza este că ăştia apar pe post la orele de vârf, când şi copii de 7-8 ani se uită la acel program, şi ce crezi, în acele emisiuni sunt invitaţi toţi psihologii lumii, se face o teorie de zile mari, şi până la urmă reies nişte lucruri foarte ciudate, “hai să devenim toţi homosexuali”.

Cum acel copil este în formare, el nu ştie încă ce orientări are, dar oare ce credeţi că va alege după ce se va uita la aşa ceva?

6 Comments

 1. Răspunde

  Daca cineva vrea sa isi arate dragostea, sa si-o arate acasa, in dormitor, nu la televizor…DA, ai mare dreptate…cazurile acestea nesnatoase nu au ce sa caute la teleizor, la orele de varf cand si copii sunt in fata televvizorului…este , poate, de ajuns ca Bianca-plasticata apare zilnic si, direct sau indiresct ,sunt afectate mintile pustoaicelor de 10, 11,15, 20 de ani…

 2. Răspunde

  Ce mai conteaza, atat timp cat rating-ul sare in sus. Vina e impartita intre consumatorul de Tv si organizatorii emisiunilor dar, ghici ce, daca ar vedea ca nu s-ar vine prostia ar mai continua cu magariile astea? E un cerc urat pe care nu il inghit, insa nu vad de ce Cheloo sta in aceeasi incapere cu unu care poarta tocuri, eu inteleg ca e contract ca e pe ma-sa ca pe tasu dar cred ca si aici banu isi spune cuvantul. Daca as putea sa strang toti poponarii la un loc intr-un container gigantic situat langa o benzinarie, as fi destul de bucuros.

 3. Răspunde

  Omul acela venise la X Factor sa cante, nu pentru a-si arata dragostea fata de cineva. Nu cred ca trebuia jignit. Sau homosexualii nu au dreptul sa participe la astfel de concursuri ?
  Iar daca vorbim despre impactul asupra copiilor, Cheloo nu e nici pe departe un exemplu de urmat. In fiecare propozitie insereaza o injuratura sau un cuvant vulgar ; in mod normal, nu ar fi avut ce cauta intr-o emisiune de genul asta. Sa fim seriosi, nu e primul muzician al tarii.

  • Răspunde

   Asa si este, nici eu nu stiu ce cauta la X Factor. Si cum am zis in articol, nu m-am documentat foarte bine, dar din cate am inteles cam asta dorea acel concurent sa reprezinte.

   • Răspunde

    Homosexualul dorea sa cante si atat, nu trebuia jignit.
    Lumea nu se imparte in homosexuali si heterosexuali, iar a fi heterosexual este o optiune, nu vreo calitate exceptionala pentru care ar trebui sa ne simtim superiori.
    Caracterul este cel care diferentiaza oamenii, iar Cheloo a picat proba asta, a dovedit ca are carente in educatie (si nu e prima data).

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *