Cheile Jietului, Petrosani

Cheile JietuluiV-am povestit duminică că am ieşit puţin în aer liber pentru a realiza nişte fotografii de tip peisaj. Aşa era în capul meu, că voi surprinde nişte cadre foarte frumoase într-un loc foarte frumos, dar am demonstrat că mai am foarte mult până a realiza ceva foarte fain, aşa că până una alta ar trebui să mă mai antrenez, ceea ce o să fac din ce în ce mai des. Am făcut aproximativ 450 de poze, unele sunt perfecte, dar unghiul din care sunt făcute e prea banal, care dă senzaţia de normalitate prea mare, aşa că nu are rost să le postez şi aici, din toate cele realizate, sunt mulţumit de abia 30-40, care defapt nu sunt şi ele foarte reuşite.

Mă aşteptam la ceva mai mult din partea lor, dar asta este, nu pot face ceva ce nu am mai făcut, dar pentru prima experienţă cu aşa ceva sunt destul de mulţumit, dar se putea mult mai bine, iar în locul în care am fost se puteau surprinde o grămadă de cadre spectaculoase, oricum voi mai reveni în acel loc şi voi petrece mult mai mult timp, chiar şi aşa am acordat cam 6 ore.

Dar fără prea multă vorbăraie, uitaţi ce a ieşit, pozele sunt realizate în zona Cheile Jietului.

Cheile Jietului Cheile Jietului Cheile Jietului Cheile Jietului Cheile Jietului Cheile Jietului Cheile Jietului Cheile Jietului Cheile Jietului Cheile Jietului Cheile Jietului Cheile Jietului Cheile Jietului Cheile Jietului Cheile Jietului Cheile Jietului Cheile Jietului

 

18 Comments

 1. Răspunde

  Foarte frumos peisajul, iar fotografiile sunt foarte reusite.

 2. Răspunde

  Sunt foarte frumoase, zona e super, munte, cascade, padure, natura in toata spendoarea ei. Totusi atmosfera din ele ma duce cu gandul la o zi de toamna tarzie, nu de primavara exuberanta. Oricum nu cred ca este normal ca cititorii si chiar fotograful incepator sa aiba pretentii de imagini artistice. Eu de ex nu prea caut unghiuri deosebite, ma multumesc cu incadrari reusite. Ai noroc de peisaje fantastice, eu locuind la ses…fotografiez flori, lacuri si arbusti. :))

  • Răspunde

   Pai e o zona intre stanci si patrunde cam greu soarele plus ca este la o altitudine destul de ridicata, in unele locuri inca este prezenta zapada.

   PS: Eu am stanci, cascade, munte, padure, dar nu am florile tale 🙂

  • Răspunde

   Ai munte si padure … mai ramane sa inveti sa cauti florile si dupa ce o sa le gasesti o sa constati ca sunt mut mai frumoase ca cele de la ses 🙂

 3. Răspunde

  imi plac pozele uite asa mai vad si eu cum sunt si alte zone din tara…

 4. Răspunde

  Tu evoluezi foarte rapid cu fotografia. Felicitari! Chiar imi plac mult, sunt superbe! Penultima mi se pare putin abstracta daca ma intrebi. Ai surprins-o intr-un unghi perfect. As spune ca e preferata mea din cele de mai sus.

 5. Răspunde

  Sunt interesante si frumoase pozele facute, incearca sa te inregistrezi in grupuri de fotografi si vei invata mai multe.

 6. Răspunde

  Superbe peisaje pe-acolo la tine 🙂
  De fapt nu ma mira prea tare fiind a zona de deal/munte foarte apropiata de zona mea.
  Continua cu fotografia, pe zi ce trece iti vei intra tot mai bine in mana, doar nu degeaba se spune ca repetitia/perseverenta este mama perfectiunii.

  • Răspunde

   Daca ar fi as fotografia in fiecare zi cate 5-6 ore, nu ma plictisesc asa repede, ma plictisesc doar de acelasi loc.

 7. Răspunde

  Cel putin aia in care ai prins casa si muntele a iesit stas 😀 , si iar mi se face dor de munte, si cand ma gandesc ca nu am nici-o posibilitate sa ajung… uof, viata crunta ;)).

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *