Cheile Jietului, Petrosani

Cheile JietuluiV-am povestit duminică că am ieşit puţin în aer liber pentru a realiza nişte fotografii de tip peisaj. Aşa era în capul meu, că voi surprinde nişte cadre foarte frumoase într-un loc foarte frumos, dar am demonstrat că mai am foarte mult până a realiza ceva foarte fain, aşa că până una alta ar trebui să mă mai antrenez, ceea ce o să fac din ce în ce mai des. Am făcut aproximativ 450 de poze, unele sunt perfecte, dar unghiul din care sunt făcute e prea banal, care dă senzaţia de normalitate prea mare, aşa că nu are rost să le postez şi aici, din toate cele realizate, sunt mulţumit de abia 30-40, care defapt nu sunt şi ele foarte reuşite.

Mă aşteptam la ceva mai mult din partea lor, dar asta este, nu pot face ceva ce nu am mai făcut, dar pentru prima experienţă cu aşa ceva sunt destul de mulţumit, dar se putea mult mai bine, iar în locul în care am fost se puteau surprinde o grămadă de cadre spectaculoase, oricum voi mai reveni în acel loc şi voi petrece mult mai mult timp, chiar şi aşa am acordat cam 6 ore.

Dar fără prea multă vorbăraie, uitaţi ce a ieşit, pozele sunt realizate în zona Cheile Jietului.

Cheile Jietului Cheile Jietului Cheile Jietului Cheile Jietului Cheile Jietului Cheile Jietului Cheile Jietului Cheile Jietului Cheile Jietului Cheile Jietului Cheile Jietului Cheile Jietului Cheile Jietului Cheile Jietului Cheile Jietului Cheile Jietului Cheile Jietului

 

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *