Celebra discutie despre hosting

Webfactor

Vine din când în când cam pe la fiecare administrator de site să înceapă o discuţie contradictorie cu foarte multe persoane având ca subiect principal firma de hosting pe care să o aleagă în o nouă colaborare. Abonamentul meu expiră cât de curând luna aceasta, pe la finele anului mai exact, şi am decis doar acum să spun câte ceva despre cei care îmi găzduiesc cu grijă blogul.

Pentru prima dată am vrut să îmi cumpăr un pachet cu un preţ cât mai mic pentru că eram sigur că nu mă voi ţine de aşa ceva, doream excesiv de mult să am un domeniu cu nume propriu şi cam atât. Dar se pare că am trecut şi testul celor trei luni, testul celor şase, şi imediat va veni şi testul primului an.

De WebFactor am auzit doar de bine, chiar nu am văzut recenzii negative sau care să precizeze cu probe că au nişte servicii de slabă calitate. Cel mai mult m-a determinat faptul că Zoso.ro este găzduit la ei, şi ce am zis eu, dacă ditamai bloggerul a decis să îşi multe blogul acolo, atunci sigur au un colţişor mic şi pentru mine pe serverele lor.

Acum după aproape un an, pot spune că WebFactor nu m-a dezamăgit deloc, nu mi-au provocat daune, nu şi-au bătut joc de acest blog şi chiar mi-au dat dovadă de profesionalism. Toate problemele pe care le-am avut de-a lungul timpului au fost făcute de mine, şi ei m-au ajutat să le rezolv.

Zilele trecute chiar am vorbit cu cei de la namebox, le-am spus că vreau să mă mut la ei, dar într-un final am zis că-i mai bine să rămân fidel acestei firme, de ce aş pleca de undeva unde îmi este bine, chiar dacă ştiu că nameboxiştii au şi ei super servicii, dar totuşi prefer să rămân neschimbat.

Am recomandat tuturor firma aceasta, acum nu ştiu câţi m-au luat în serios şi câţi nu, acum fiecare firmă poate fi bună, fiecare om va spune că firma lui are super servicii şi poate să o spună pe bună dreptate. Eu sunt mulţumit de WebFactor, Pato de BrainHost şi tot aşa.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *