Cele mai simple modalități prin care poți avea o piele fină

Chiar daca femeile pun mai mult accentul pe acest lucru, ar trebui ca si barbaiti sa se asigure ca au o piele cat mai fina, deoarece comoditatea lor va fii cu mult marita. Din acest motiv, apar tot mai multe sfaturi pentru a reusi sa ai pielea fina insa care, nu sunt neaparat avantajoase sau cel putin o buna parte dintre acestea sunt recomandate doar pentru femei. Acesta fiind si motivul pentru care unii barbati nu au reusit sa aiba pielea pe care si-o doresc.

Indiferent de sex, o piele fina ne face sa ne simtim mai impliniti si din acest motiv, am incercat si eu sa gasesc cele mai simple modalitati prin care sa fac asta si care intradevar sa ma ajute. Astfel, dupa multe incercari nereusite, am gasit cateva modalitati prin care poti avea o piele mai fina si mai catifelata, ele fiind enumerate in paragrafele urmatoare.

3 modalitati pentru o piele mai fina

Asa cum am si facut referire, fiecare metoda este o alternativa buna atat pentru barbati, cat si pentru femei, de aceea, ai grija ca pielea sa iti fie hidratata intr-un procent cat mai mare. Poti face prin mai multe metode asta, insa cea mai cunoscuta este tocmai apa. Ai grija sa bei in fiecare zi aproximativ 2 litri de apa pe zi, iar daca organismul iti cere mai mult, bea atata cat are nevoie. In felul acesta, in doar cateva luni, vei observa o mica schimbare in ceea ce consta atingerea pielii, atat la nivelul mainilor, cat si la nivelul intregului corp, aspect garantat prin diferite cercetari dar si de numeroase persoane.

Ai grija si la factorii externi care au grija ca pielea ta sa nu fie atat de fina. Indiferent de tipul lor, asigura-te ca in primul rand iti protejezi mainile, acestea fiind cele mai expuse si chiar daca la nivelul lor pielea este mai rezistenta nu te baza pe asta. Cele mai mari probleme sunt provocate de radiatiile UV, in special la nivelul fetei pe timp de vara. In cazul de fata, poti folosi fara probleme niste creme deoarece in doar cateva zile vei avea pielea arsa daca te vei expune mult prea mult, cu referire la doar cateva ore pe zi chiar. Ai grija ca factorul de protectie sa fie de 5, iar in felul acesta nu vei avea nici o surpriza, pielea fiind perfect protejata in felul acesta.

Si daca tot am precizat de protectia solara cu ajutorul cremelor, este important sa folosesti si niste produse cat mai bune pentru a avea grija ca pielea sa aiba de unde lua elementele nutritive pentru a fi cat mai fina. Inainte de a face asta, va trebui sa te asiguri de faptul ca, iti cunosti propria piele, deoarece si aceasta este de mai multe tipuri. Si de asemenea, produsele de ingriire se clasifica dupa acest criteriu, motiv pentru care analizeaza-ti pielea si fii foarte atent in momentul in care cumperi un anumit produse, deoarece doar asa poate sa iti ofere beneficiile pe care le astepti.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *