Cele mai rapide smartphone-uri

Multe persoane se intreaba care sunt cele mai rapide telefoane, acesta fiind un motiv pentru a le achizitiona. Exista multe telefoane pe piata, dar diferentele dintre ele sunt destul de notabile. Cei de la AnTuTu si-au facut o traditie din a publica, la inceputul fiecarei luni niste teste de perfromanta care stabilesc viteza cu care se misca anumite telefoane. Aceste rezultate apar intr-un top al celor mai bune telefoane care se gasesc in momentul acesta pe piata. In anul 2018, lansarile de telefoane au fost foarte multe, fiecare producator aratand cele mai noi tehnologii.

Producatorii chinezi au intrat si ei pe piata, iar smartphone-urile produse de acestia s-au vandut de cele mai multe ori chiar mai bine decat cele produse de Apple sau de Samsung. De aceasta data nu este vorba de vanzari, ci de performanta.

AnTuTu se ocupa de publicarea unui clasament pentru a ilustra cele mai rapide telefoane din lume. Aceste telefoane sunt apreciate de catre toti utilizatorii, ele fiind prezentate destul de recent. Clasamentul este cat se poate de democratic, el avand in vedere doar terminalele cu Android. Scorul asociat fiecarui telefon din top este de fapt o medie aritmetica obtinuta din toate testele efectuate de catre posesorii respectivului gadget. Ei au arratat astfel ca cel mai rapid telefon in momentul de fata este un ZTE Nubia Red Magix Mars, acesta obtinand un scor de 320.000 de puncte. La distanta destul de mare, aflandu-se pe locul doi, este Huawei Mate 20, acesta avand 309.000 de puncte. Recentul telefon Honor V20 se afla pe pozitia a treia, el avand 305.000 de puncte.

Dupa cum se poate vedea, topul zece al celor mai rapide telefoane este dominat de chinezi. Huawei are cinci aparate in acest top. Xiaomi si ZTE au si ei cate doua. OnePlus 6T completeaza si el acest top cu pozitia a opta. Se pare ca marele absent al topului este Samsung, care se pare ca nu mai este la fel de relevant cum era odinioara. Ar fi fost foarte interesant sa vedem pe ce loc se situeaza telefoanele celor de la Sony, HTC sau LG in acest top. Este bine de stiut ca Xiaomi Black Shark si Huawei Mate 20X, telefoane care apar in acest top, sunt promovate ca terminale de gaming. Cu siguranta nu veti da gres daca va veti orienta catre aceste smartphone-uri. Tineti cont mereu de rapidiitatea telefonului pe care il veti alege.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *