Cele mai descărcate aplicații pentru iPhone

App Store a implinit recent zece ani de existenta, iar cu aceasta ocazie este bine sa ne amintim care au fost cele mai descarcate jocuri si aplicatii utile. AppAnnie este un serviciu de monitorizare a aplicatiilor mobile, acest serviciu facand cateva clasamente cu privire la cele mai populare, dar si mai descarcate aplicatii din App Store. Aceste aplicatii au adus si cel mai mult profit dezvoltatorilor, ele fiind foarte apreciate.

Una dintre aplicatiile cele mai descarcate aplicatii este Tik Tok, ea fiind foarte apreciata in multe tari. Aplicatia va permite sa editati clipuri scurte, folosindu-va de un numar mare de instrumente impresionante. Puteti adauga cu usurinta atat muzica, dar si numeroase efecte speciale, astfel incat sa va imbunatatiti videoclipurile pe care le veti produce. Aceasta aplicatie a fost downlaodata de un numar de 45,8 milioane de ori. O alta aplicatie foarte downloadata este Youtube. Puteti folosi aceasta aplicatiepentru a vedea videoclipuri distractive, filme, dar si diverse recenzii. Puteti chiar sa o folositi pentru a reda muzica, cu o foarte mare usurinta.

O alta aplicatie foarte apreciata de un numar mare de persoane este WhatsApp Messenger. Aceasta aplicatie este considerata aplicatia numarul unu in categoria de retele sociale, ea fiind descarcata de un numar de 33,8 milioane de ori. Imediat dupa aceasta aplicatie vine Messenger. Aceasta aplicatie este in spatele WhatsApp, dar este o aplicatie la fel de populara. Aceasta a inregistrat 31,3 milioane de descarcari in primul trimestru al acestui an.

Instagram va permite sa va distrati cu fotografiile, dar si cu videoclipurile. Veti avea o multime de instrumente impresionante pe care le veti putea folosi cu usurinta la editare. Daca va place sa profitati de clipurile care sunt in trend, aceasta aplicatie este alegerea cea mai potrivita pentru voi. O alta aplicatie foarte descarcata este Facebook. Ea continua sa conduca graficul, aceasta avand o multime de caracteristici foarte atractive. Aplicatia de socializare este perfecta pentru un numar mare de persoane. Veti putea astfel sa pastrati legatura atat cu prietenii, cat si cu adeptii vostri.

WeChat este cea mai iubita aplicatie de mesagerie din China, ea fiind in topul celor mai downloadate aplicatii. Aceasta aplicatie se bucura si ea de 28,9 milioane de descarcari. QQ este o alta aplicatie interesanta, ea permitandu-va sa vorbiti cu prietenii, dar si sa va jucati cu usurinta un mare numar de jocuri online. Hartile de la Google sunt si ele foarte apreciate.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *