Cele mai bune aplicații GPS pentru Android și iPhone

Ai in vedere efectuarea unei calatorii intr-o regiune mai putin cunoscuta in viitorul apropiat sau vrei sa mergi in vacanta in strainatate si ai nevoie de cea mai buna aplicatie GPS posibila? Iata un top al celor mai bune aplicatii GPS pentru Android si iPhone.

Waze. Este imposibil sa aducem in discutie cele mai bune aplicatii GPS fara sa mentionam Waze, una din cele mai folosite aplicatii GPS din lume. Cartografia sa este actualizata in permanenta si comunitatea sa este in egala masura extrem de activa. Este vorba probabil de cea mai buna aplicatie pentru a evita aglomeratia si alte incidente pe drum. Este disponibila pe Android si iPhone.

ICoyote. ICoyote este o aplicatie GPS care ne ajuta si la condus. Pe langa faptul ca propune itinerarii bine construite, aplicatia poseda unul din cele mai precise contoare de parcurs de pe piata, ceea ce iti permite sa eviti excesele sau situatiile neprevazute. ICoyote a adunat o comunitate extrem de activa si reactiva, partajand in permanenta informatiile verificate in direct.

Google Maps. Google Maps este o referinta in materie de aplicatii GPS gratuite si eficiente. Aplicatia poseda un sistem de adaptare a itinerariilor in functie de trafic. Colectia sa infotrafic iti permite sa cunosti starea drumului ales precum aglomeratie, accidente, eventuale lucrari care impiedica circulatia normala. In plus, GPS-ul iti calculeaza cel mai scurt drum pentru a castiga timp. Interfata acestei aplicatii este extrem de intuitiva si usor de folosit cu posibilitatea de a cauta restaurante, supermarketuri sau farmacii din zona in care te afli.

Maps.me. Mai putin cunoscuta decat Google Maps sau Waze, Maps.me este, cu toate acestea, una din cele mai bune aplicatii GPS deoarece le permite utilizatorilor sa downloadeze harti pentru a folosi apoi GPS-ul offline oriunde in lume. In plus, Maps.me propune itinerarii pentru calatoria cu masina, itinerarii pentru traseele cu bicicleta care permit gasirea unor drumuri adaptate. Aplicatia Maps.me a stabilit parteneriate cu Uber si Booking.com cu scopul declarat de a va usura sarcinile atunci cand calatoriti. Este una din cele mai bune aplicatii GPS chiar daca este mai putin cunoscuta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?