Cele mai bun filme cu Anna Taylor- Joy

De la mega succesul serialului « The Quenns’ Gambit », actrita a devenit una din cele mai apreciate acrite. Daca ai adorat-o si tu in acest serial, iata care sunt cele mai bune filme in care aceasta a aparut.

The Witch. Aparut in anul 2015, acest film horror a dezvaluit marelui public imensul talent al actritei Americano- argentine-britanice. In lung metrajul lui Robert Eggers, suntem transpusi in anul 1630, in Noua Anglie. William si Katherine, un cuplu foarte devotat, duc o viata pioasa, alaturi de cei cinci copii ai lor, cultivand pamantul in mijlocul unui loc inca salbatic. Dar viata lor linistita va lua o cu totul alta turnura atunci cand nou-nascutul lor dispare si cand recolta lor se pierde si ea.

Barry. Aceasta drama din anul 2016 ne prezinta tineretea fostului presedinte al Statelor Unite, Barack Obama, pe cand ajunge la New York in toamna anului 1981, pentru al treilea an la Universitatea din Columbia. Ni se prezinta si dificultatile intalnite de tanarul Barack.

Morgane. Un film realizat de catre Luke Scott, acest thriller din 2016 ne duce direct intr-un univers SF. Lee, interpretata de catre Kate Mara este dusa intr-un loc izolat si tinut secret pentru a ancheta un eveniment terifiant. I se prezinta aici Morgane, care sta la originea accidentului, o tanara inocenta in aparenta care poarta in ea promisiunea progresului.

The Secret of Marrowbone. Este un film din 2017, unde Anna Taylor-Joy are rolul principal. Gata de orice pentru a nu fi separati, Jack si fratii si surorile sale, decid sa ascunda tuturor decesul mamei lor. Singuri si izolati la ferma familiei, descopera stranii fenomene care indica o prezenta malefica.

Emma. Este o comedie dramatica britanica care trebuia sa apara in 2020.Dar criza sanitara a decis altceva. Este inspirat din romanul lui Jane Austen, fiind o romanta care ne duce la tara, in Anglia, la inceputul secolului 19. Emma Woodhouse incearca aici sa ii faca pe celibatarii din cercul sau sa intalneasca sufletul pereche.

Lasă un răspuns