Cel mai tare concurs pentru un blogger

Gabriel Ursan s-a gândit că ar fi bine să ofere şi el oportunitatea unor bloggeri să câştige un Framework Genesis, tot mai lăudat în ultima perioadă. M-am documentat puţin şi pot spune că în ansambu este foarte tare, în fine, îl puteţi câştiga doar cu un articol. Pe lângă, dacă câştigi, îţi poţi alege un template de pe acolo (90% dintre ele).

Acum poate vă întrebaţi de ce l-am denumit cel mai tare concurs pentru un blogger? E foarte simplu, “Toată lumea poate câștiga dacă toate articolele mi se par ok”, fraza asta sună atât de bine! Aşa că, am nevoie de concurenţă, deci, hai să luăm toate temele, mai multe detalii despre înscriere şi modul de participare aici.

De ce vreau să trec pe un Framework Genesis?

Din tot ceea ce am citit despre acest framework, pot spune că lumea îl consideră ca fiind numărul 1, deci, ca fire umană cauţi să fi întotdeauna numărul unu, chiar dacă nu reuşeşti. Este un lucru de mândrie că poţi folosi un serviciu pe care profesioniştii îl folosesc, Copyblogger.com foloseşte Genesis, Problogger.net foloseşte Genesis, FlorescuLucian.com de ce să nu-l folosească?

Dacă intraţi pe blogul acesta de o perioadă mai lungă de timp cu siguranţă aţi observat că sunt adeptul schimbărilor. Sunt un nehotărât convins, adică într-un an şi două luni am reuşit să schimb peste 6 teme WordPress, bine, am zis un număr fictiv, cu siguranţă sunt mai multe, chiar le-am pierdut numărul. Întotdeauna am căutat ceva cât mai potrivit, pentru început să vă explic raţionamentul meu de a căuta un template. Caut pe Google ceea ce mă interesează, mi se deschide o pagină cu sute de exemplare şi navighez printre ele, descarc două sau trei, le instalez şi apoi le examinez la sânge.

Tot timpul am căutat ceva profesionist, aşa că toate au un asemenea aspect. După ce am instalat tema, repede să fac un articol în care să mă laud cu noua mea schimbare, trece o zi sau două şi după apare ceva neobişnuit, nu-mi mai place. Este cel mai urât sentiment să vezi cum entuziasmul se poate pierde doar în două sau trei zile.

Pe de o altă parte, este optimizat SEO, oferă update-uri automate, widgeturi, dar ce mă interesează pe mine cel mai mult ca un novice, poţi customiza layout-ul uşor. Totodată, au mai multe teme responsive, toate foarte facile şi mai ales, acolo se găseşte câte ceva pentru fiecare gust.

Trecând peste, deja am pus ochii pe o temă foarte interesantă, aveţi un demo aici. De ceva timp caut o asemenea temă în 3 coloane, însă nici măcar una nu m-a convins că ea merită să fie aleasa blogului meu. Tema de care vă povestesc aici mai are un plus foarte tare, dacă mă plictisesc repede de 3 coloane pot oricând să trec la varianta pe două coloane, dar vă spun că nu mă voi plictisi aşa repede.

Aşa cam pe final vă spun că acest concurs are un punct slab, se termină abia la sfârşitul lunii februarie, deci câştigătorii se vor afla doar la începutul lunii martie.

Acum fie vorba între noi, merită sau nu un Framework Genesis? Evident, din punctul vostru de vedere, eu m-am exprimat mai sus.

Framework Genesis

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *