Cei mai buni convertori video gratis, pentru cel mai bun rezultat

Pentru cei care nu stiu, un software de convertor video este un program care poate fi folosit pentru schimbarea formatului de depozitare al oricarui video digital. Se mai poate folosi si pentru micsorarea unui video sau pentru adaugarea efectelor. Videourile tale inportante pot fi editate, transcodate si prezentate intr-o forma mai buna, cu ajutorul unui convertor video.

Nu pot toate dispozitive reda videouri in orice format. In aceste situatii poate fi util un convertor video. O sa poti converta videoul in si din orice format, de exemplu AVI, MOV, FLV, MP4, etc.

Daca nu stii sigur care convertor video online sa folosesti, noi ti-am adus cateva din care o sa poti alege. Iata cei mai buni convertori video pentru Mac, Windows si alte sisteme de operare.

Wondershare convertor video
Are si versiune gratuita si versiune premium, si suporta multe formate video. Il putem folosi si pe Windows si pe Mac. Poate produce videouri 4K si formate VR. Avantajul software-ului este ca suporta exportarea pe IPad, PSP, velevizor Apple si multe altele. Are peste 18 efecte, se poate folosi ca recorder de ecran sau pentru creare GIF.

Freemake convertor video
Este un software gratuit, in care putem converta videouri in mai mult de 63 de formate. In acelasi timp il putem folosi si pentru descarcarea videourilor de pe Vimeo, Facebook, YouTube, etc. Merge pe aparate cu Windows si are meniu in 18 limbi.

Prism convertor video
Acest convertor ne permite sa convertam videoul in orice format. Poti edita si converta videoul, extrage audioul, poti dolosi chiar si transformare simpla. Prism ne ofera o selectie de efecte video, regularea contrastului, putem schimba videoul in sepia sau in alb si negru.

Any convertor video
Dezvoltat de Anvsoft inc., este valabil pentru Windows si Mac. Functioneaza cu cele mai multe formaturi video, iar rezultatul poate fi transferat pe IPad, Apple TV, Android, Xbox, chiar si pe smartphone. Poti sa descarci videouri, sa le editezi, rotezi, decupezi si sa le combini, iar poti crea si videouri HTML5.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?