Ce vreau de la blog în 2013

Pe blogul D-Petre, am fost amintit şi eu într-o leapşă, dacă tot am fost băgat am zis să duc treaba până la capăt, deci trebuie să spun ce îmi doresc de la blogul meu în 2013.

  • Păi în primul rând vreau să termin anul cu blogul, să nu mă las de el pe parcurs, să fie intact şi plin de articole şi pe 1 ianuarie 2014. Să crească mare şi frumos, să fie vizitat, să fie comentat şi să fie apreciat, acum problema este că săracul nu le poate face pe toate singur aşa că trebuie să mă implic şi eu să-i dau o mâna de ajutor.
  • Vreau să conţină până la finalul anului în jur de 365 de articole, sper să fie şi de calitate, să nu fie plictisitoare şi vreau ca lumea să între de drag.
  • Vreau ca până la finalul anului să aibă în jur de 300 vizitatori unici pe zi.
  • Vreau ca eu să mai învăţ ceva în editarea de teme, pentru a nu mai apela în stânga şi în dreapta când am nevoie de un ajutor banal, să învăţ cate ceva şi despre CSS şi HTML.
  • Şi mai doresc să am un început cât mai bun cu acest blog şi să formez o comunitate de cititori serioşi care să mă susţină.
  • Să ajung la un pagerank cat mai mare.

Pentru că am primit această întrebare sub formă de leapşă voi încercă şi eu să o dau mai departe la câţiva cititori, iar dacă a-ţi mai scris odată despre aşa ceva vă rog să nu mai luaţi în considerare asta, deci eu dau mai departe la: Havrince Daniel, Valentin, Locco, Alexanu, Lavinnia, Sebibu.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *