Ce vreau de la blog în 2013

Pe blogul D-Petre, am fost amintit şi eu într-o leapşă, dacă tot am fost băgat am zis să duc treaba până la capăt, deci trebuie să spun ce îmi doresc de la blogul meu în 2013.

 • Păi în primul rând vreau să termin anul cu blogul, să nu mă las de el pe parcurs, să fie intact şi plin de articole şi pe 1 ianuarie 2014. Să crească mare şi frumos, să fie vizitat, să fie comentat şi să fie apreciat, acum problema este că săracul nu le poate face pe toate singur aşa că trebuie să mă implic şi eu să-i dau o mâna de ajutor.
 • Vreau să conţină până la finalul anului în jur de 365 de articole, sper să fie şi de calitate, să nu fie plictisitoare şi vreau ca lumea să între de drag.
 • Vreau ca până la finalul anului să aibă în jur de 300 vizitatori unici pe zi.
 • Vreau ca eu să mai învăţ ceva în editarea de teme, pentru a nu mai apela în stânga şi în dreapta când am nevoie de un ajutor banal, să învăţ cate ceva şi despre CSS şi HTML.
 • Şi mai doresc să am un început cât mai bun cu acest blog şi să formez o comunitate de cititori serioşi care să mă susţină.
 • Să ajung la un pagerank cat mai mare.

Pentru că am primit această întrebare sub formă de leapşă voi încercă şi eu să o dau mai departe la câţiva cititori, iar dacă a-ţi mai scris odată despre aşa ceva vă rog să nu mai luaţi în considerare asta, deci eu dau mai departe la: Havrince Daniel, Valentin, Locco, Alexanu, Lavinnia, Sebibu.

13 Comments

 1. Răspunde

  Succes , hai ca nu sunt greu de realizat.Mersi de leapsa , o sa o fac si eu cand o sa am timp.Pana atunci ai una de la mine 🙂

 2. Răspunde

  Ma bucur ca nu m-ai mentionat si pe mine in aceasta leapsa, nu prea vreau sa postez lepse inca de pe acum, astept sa mai cresc putin (ma refer la blog).
  PS: Am revenit, blogul este din nou Online!

 3. Răspunde

  Nu sunt deloc grele obiectivele pe care ti le-ai propus

  @Alex – La mine blogul tau inca este in constructii 🙂

 4. Răspunde

  Faina leapsa, o iau si eu pe saptamana viitoare, si grija la diacritice, again :*

 5. Răspunde

  Obiectivele tale sunt relativ usor de atins. Vei avea nevoie doar de multa implicare, seriozitate, si consecventa. Mult succes iti doresc!

 6. Răspunde

  şi eu să-i dau o mâna de ajutor. să învăţ cate ceva şi despre CSS şi HTML. <- astea doua.

 7. Răspunde

  Nu e chiar greu ce ti-ai propus tu aici. Cu putina munca, le indeplinesti pe toate 🙂

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *