Ce urmaresc eu cu adevarat la un concurs

Am vrut să povestesc mai din timp despre Eurovision dar nu prea am avut motivaţia suficientă şi inspiraţia de a transmite ceva în acest sens, aşa că astăzi, la o zi după terminarea cu toată agitaţia de după tot acest concurs doresc să vă spun câteva lucruri interesante despre toate aceste concursuri care au un fel de punct comun (Românii au talent, Vocea României, Master Chef) şi tot aşa.

Ca aşteptări pentru acestea am foarte multe, întotdeauna mi-a plăcut să văd un astfel de show de la început până la sfârşit, dar mai ales, mă preocupă cel mai mult începutul fiecărui mare eveniment, de exemplu deschiderea de la Eurovision, am fost foarte încântat şi am rămas fără cuvinte când am văzut cât de frumos a fost gândit, cum veneau peste întregul public câştigătorii (până la urmă toţi sunt câştigători), spectacolul de lumini mi s-a părut impresionant. Între melodiile care erau prezente se mai băgă câte un scurt istoric al acestui concurs, la fel de surprins am rămas când am văzut ce evoluţie remarcabilă s-a făcut, de la anii 80, 90 şi ce este astăzi, este cu totul şi cu totul altceva, iar aceste lucruri mă bine dispun 🙂

Cel mai mult mă deranjează că aud pe mulţi că se ceartă pe baza unui mare concurs, cum se dau lupte între susţinătorii cântăreţului x şi y, de parcă pe ei îi interesează sau nu asta. Până la urmă, noi ce urmărim la un concurs, calitatea şi diversitatea concurenţilor? Sau stăm pe tot parcursul emisiunii şi găsim defecte celorlalţi concurenţi, iar pe favoritul nostru îl credem un zeu?

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *