Am un stil ciudat de a scrie pe blog

Încă din şcoala generală am observat că nu sunt în stare să concep ceva din cap. Când începusem să facem teste argumentative, până la urmă, acestea seamănă puţin cu un articol de blog, doar că au mai mulţi conectori şi nu prea poţi să ai o aşa mare libertate.

Nu pot să mă plimb undeva şi să mă gândesc ce să scriu într-un articol, să-l programez în minte pe tot de la A-Z, mi se pare extrem de greu, şi chiar m-ar ajuta mult să pot face asta.

Când concep un articol şi nu sunt la PC, îmi vine decât ceva gen “hmm, să scriu oare despre asta?” şi cam atât, nimic mai mult, nu-mi pot închipuii nici măcar începutul şi nici nu ştiu ce voi scrie, totul parcă curge de la sine. Spre exemplu articolul acesta, am văzut un reportaj aşa aiurea, nu are nicio legătură cu ce am scris până acum şi cu ce voi scrie, dar se vorbea despre memorie, şi alte chestii pe care nu le-am reţinut. Şi exact titlul acesta mi-a venit în minte, aseară a fost treaba asta.

Şi de atunci am încercat un mic exerciţiu, dar nu am putut să-l duc la capăt. Am încercat să concep acest articol înainte să deschid wp-adminul, dar se pare că a fost un fail total. Voi cum staţi la capitolul ăsta?

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *