Ce se va intampla cu tine daca esti aproape mort si legat pe strada de un gard

Iuda a postat pe Trafictube o filmare care arată că oamenii nu sunt chiar aşa oameni pe cât ai tinde să crezi. În imaginile de mai jos este un domn care zace întins pe marginea drumului, legat de un gard. În condiţiile în care, în stânga trec zeci de maşini fără să schiţeze nici cea mai mică intenţie de a opri să vadă dacă totul este în regulă.

Şi două chestii foarte tragice care reies din imaginile de mai sus.

1. Explică fain frumos locaţia unde trebuie să ajungă, dar “autorităţile competente” zici că locuiesc pe Marte şi au nevoie şi de coordonatele exacte. Şi noi vrem să găsim la timp un avion căzut în munţi.

2. După minutul 1:18 veţi vedea ceva şi mai şocant, POLIŢIA trece pe lângă fără să oprească, iar la viteza aia sunt sigur că era imposibil să nu observi o siluetă întinsă pe jos ziua în amiaza mare.

3. Cum pot trece oamenii ăia pe lângă fără să intervină? Parcă vedeau un câine legat de stăpân la intrarea unui magazin.

Noroc totuşi că mai există oameni ca Iuda. Este a doua oară pe săptămâna asta când sunt motivat să nu mai fiu niciodată indiferent. Imaginile de mai jos chiar m-au emoţionat.

5 Comments

 1. Răspunde

  poate sa moara omul, cine era de vina? mortul era de vina cine la pus sa se lege de poarta…in ce lume rece traim…

  • Luci Florescu

   Răspunde

   Nu aveai de unde sa stii care este treaba. Era normal macar sa te interesezi.

 2. Răspunde

  Hah, frică sau prostie. Una din două. Ori îți e frică să te amesteci sau ești prea laș să faci asta, ori ești prost. Dacă ai fi căzut și ți s-ar întâmpla asta ai vrea să se oprească cineva să te ajute nu? Și cel care filmează de ce nu face nimic?

  • Luci Florescu

   Răspunde

   Pai tocmai, dupa cum bine observi, ala care filmeaza s-a dat jos din masina, s-a interesat de soarta omului, iar mai apoi a sunat la salvare.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *