Ce se va intampla cu tine daca esti aproape mort si legat pe strada de un gard

Iuda a postat pe Trafictube o filmare care arată că oamenii nu sunt chiar aşa oameni pe cât ai tinde să crezi. În imaginile de mai jos este un domn care zace întins pe marginea drumului, legat de un gard. În condiţiile în care, în stânga trec zeci de maşini fără să schiţeze nici cea mai mică intenţie de a opri să vadă dacă totul este în regulă.

Şi două chestii foarte tragice care reies din imaginile de mai sus.

1. Explică fain frumos locaţia unde trebuie să ajungă, dar “autorităţile competente” zici că locuiesc pe Marte şi au nevoie şi de coordonatele exacte. Şi noi vrem să găsim la timp un avion căzut în munţi.

2. După minutul 1:18 veţi vedea ceva şi mai şocant, POLIŢIA trece pe lângă fără să oprească, iar la viteza aia sunt sigur că era imposibil să nu observi o siluetă întinsă pe jos ziua în amiaza mare.

3. Cum pot trece oamenii ăia pe lângă fără să intervină? Parcă vedeau un câine legat de stăpân la intrarea unui magazin.

Noroc totuşi că mai există oameni ca Iuda. Este a doua oară pe săptămâna asta când sunt motivat să nu mai fiu niciodată indiferent. Imaginile de mai jos chiar m-au emoţionat.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *