Ce mi-ar place un blogmeet hunedorean

Mi-ar plăcea să ne luăm şi noi după modelul celor de la Galaţi, care din câte observ au făcut o treabă foarte făină, adică e ceva să aduni 39 de oameni din online şi să îi aduci în offline.

După ce am căutat mai multe informaţii despre întâlnirile dintre bloggerii din judeţul nostu am rămas cu un gust oarecum amar. Foarte puţine, şi acum o bună bucată de timp.

Mi-ar plăcea să particip şi eu la un asemenea eveniment, aş organiza chiar eu unul, dar nu am eu experienţa necesară, şi chiar nu ştiu ce se poate discuta la o astfel de întâlnire. Chiar mă întrebăm o dată cum stă treaba.

Mi-ar plăcea să ne cunoaştem mai bine. Personal nu cunosc niciun blogger, nu am discutat nimic important cu niciun blogger, şi cred că ar trebui să încep cu cei de acasă! Ar fi frumos să se vorbească mai mult despre bloggeri în Hunedoara.

Adevărat, am avut şi două evenimente de promovare foarte frumoase anul acesta, cum ar fi acesta, dar zic să încercăm şi aceste întalniri.

Deci dragi hunedoreni, încercăm şi noi să mişcăm puţin pietrele? Ţin să va anunţ că eu voi încerca să mă implic cât mai mult posibil …

9 Comments

 1. Răspunde

  E simplu. Faci un eveniment pe fb si inviti toti bloggerii din judet. Pe vremea mea… nu era facebook si i-am invitat telefonic sau pe mail/comentarii pe blog. Ba chiar vorbeam pe yahoo messenger… ce vremuri!
  Trebui sa gasesti un birt in care sa incapem toti si se discuta liber. Fiecare isi plateste consumatia si asta e tot.

 2. Răspunde

  Tocmai m-am întors de la #BGG 3 :). A fost super tare! Dacă te pot ajuta cu info vorbim pe mail.

 3. Răspunde

  In primul rand ca nu mai exista blogging … doar reminescente ale acestui fenomen. Multi prefera sa stea in online … e mai simplu … pentru ca la intalnirile offline nu te poti ascunde dupa monitor si da citate de pe google. Eu nu am timp de asa ceva … si cred ca sunt oricum destul de batran sa mai particip la asa ceva … socializarile sterile facandu’mi greata … dar tu si alti tineri puteti incerca ceva … si daca “pusca” poate ma bag si eu. 😀

 4. Răspunde

  E ceva munca sa organizezi asa ceva doar blogeri sa gasesti disponibili…

 5. Răspunde

  Ar fi interesant. Chiar mi-ar plăcea să se întâmple lucrul acesta. Trebui doar ca cineva să preia inițiativa. Ai putea fi tu. 🙂

 6. Răspunde

  E putina munca pentru a organiza asa ceva dar daca se vrea, nu e nicio problema…

 7. Pingback: Cum organizezi un blogmeet

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *