Ce faci cand ai prea multe pe cap?

Întotdeauna mi-am dorit să nu am timp să mă plictisesc. Cea mai urâtă senzaţie pe care o poţi întâlni aproape în fiecare zi. Pot spune că blogul acesta mi-a deschis într-o oarecare măsură ochii, dar nu el, ca şi serviciu sau platformă, ci prin intermediul lucrurilor şi persoanelor pe care le-am descoperit din ianuarie 2013.

De la data menţionată mai sus, cu siguranţă vă zic, nu am mai zis niciodată că mă plictisesc, dar niciodată.

După ce ai intrat în blogosferă este imposibil să te plictiseşti, cum este vorba aia cu statul la casă, aşa-i şi aici. Atâta timp cât chiar nu ai nimic de făcut, cel mai fain lucru pe care eu îl pot face (şi îmi place enorm) este să citesc bloguri, o varietate de bloguri, chiar sute de bloguri zilnic.

Ador bloggerii noi, cei mici care încearcă să se afirme, îmi place nespus de mult entuziasmul cu care ei s-au mobilizat în prima lună, iar mai apoi, mă întristez o dată cu ei după ce observ că activitatea lor scade, urmează săptămâni sau chiar luni în care nu se scrie nimic, iar mai apoi, blogul dispare subit sau domeniul nu mai este valabil.

De asemenea, ador foarte mult bloggerii cu care m-am obişnuit încă de la începuturile mele în blogosferă, cei pe care îi am alături parcă de când lumea, evident, îi băgăm aici pe cei 3 care se prezintă cu mare stimă în lista mea de bloguri, Gabriel Ursan, Pato Basil şi Petre Dalea. Fiecare dintre ei a avut un rol esenţial în dorinţa mea arzătoare de a începe, iar mai apoi de a menţine cât de cât pe linia de plutire blogul.

Gabriel Ursan venind întotdeauna în sprijinul meu când am avut nevoie, dar la el apreciez felul în care reuşeşte să scrie zilnic, articole pe care, eu unul le apreciez enorm. Pato Basil a fost şi este unul dintre bloggerii mei preferaţi, iar el ştie asta, îmi place stilul lui, nu are nimic special, dar este Pato, şi spune multe. Petre Dalea, cel care mi-a dat impresia că a avut întotdeauna încredere în mine, chiar la început, când doream să fac senzaţie fără nimic senzaţional, iar la el apreciez că mi-a atras atenţia în momentele în care toţi mă lăudau.

Pentru aceste lucruri mărunte ador eu să scriu pe blog, să citesc, iar din păcate, în ultima perioadă mai greu, să şi comentez.

Stimă vouă, celor de mai sus, dar nu numai vouă, mai sunt persoane care mi-au dat cele mai bune sfaturi. Sunt cei care mă citesc şi îmi trimit părerile lor pe Facebook, mai sunt cei care mă corectează în mod frecvent, cei care mă au în blogroll, dar şi cei care m-au recomandat în anumite proiecte.

Cu siguranţă, dacă cei care decid să-şi facă un blog vor avea norocul de care am avut eu parte, iar pe lângă vor avea mai mult entuziasm şi puterea de a lucra mai mult decât mine, cu siguranţă vor ajunge departe.

Acum pe final, vă zic vouă, atât celor care au blog cât şi celorlalţi, că un blog te ajută enorm, îţi deschide mai multe oportunităţi decât orice hârtie, blogul îţi reflectă calităţile şi defectele.
Şi chiar dacă sunt aceste lucruri, din cauza blogului am aşa de multe activităţi încât îmi este tot mai greu să-mi satisfac poftă de a evolua pe plan blogosferic, degeaba mă mint că voi încerca să fac mai mult de azi, de săptămâna viitoare sau de la începutul lunii iulie.

Şi da, am un articol ciudat, şi chiar nu vă cer să-l înţelegeţi, am lăsat cuvintele să zboare, 4 sau 5 articole s-au îmbinat şi au format unul obscur.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *