Ce crede mosul ca meriti de Craciun?

Că tot suntem în preajma sărbătorilor, moșul s-a gândit să bată palma cu cei de la eMAG, el să-și facă culcușul pe o canapea comodă în fața bradului și să vorbească cu noi, cei care ne gândim ce merităm să primim de Crăciun.

Dacă nici moșul nu știe, atunci cine?

Mos CraciunEi bine, ca să-l vezi pe moș trebuie să apeși un singur click aici, iar mai apoi, te conectezi cu contul de Facebook ca să vadă moșul dacă ai fost cuminte de-a lungul anului. Se pare că eu am fost, vorba aceea, nu mi-a vorbit în nume de rău.

M-am mirat să văd cât de tare-i moșul, mi-a zic că merit “Hoțul de cărți” de Markus Zusak, doar că moșule, nu ești în ton cu noutățile, am citit cartea aceea, dar ce să facem, se pare că-mi cunoști destul de bine gusturile.

Bine-nțeles că nu am rezistat, totuși, merit un cadou. Așa că, ce să fac, am mai cerut încă o dată părerea moșului, iar el cum știe totul, a bănuit el că aș avea nevoie de ceva pentru a îmi exersa mai mult pasiunea de a fotografia, așa că mi-a recomandat un DSLR. Chiar e drăguț moșul, acum nu știu, chiar nu mi-a cerut adresa, cred că știe el unde se află și bradul meu.

Până una alta, puteți să-i cereți și voi părerea moșului, iar dacă aveți timp și chef, chiar să vă uitați și peste oferta din acest weekend, poate trebuie să fiți și voi moși la rândul vostru. 🙂

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *