Ce carti iti poti achizitiona intr-o perioada cu super oferte

Pe eMAG vă puteţi achiziţiona tot felul de chestii cu preţuri reduse până mâine inclusiv. Campania poartă denumirea de Summer Fest şi este un fel de Black Friday care se ţine în toiul verii.

Reduceri eMAGAm urmărit cu atenţie preţurile la anumite produse care mă interesau în mod special, şi da, nu au mărit preţul, ca în cele din urmă să aibă de unde să scadă mai mult. S-a scăzut din preţul oficial.

Voi face şi eu câteva achiziţii, însă voi ajunge să-mi cumpăr câteva cărţi pe care le aveam de ceva timp în wishlist.

1. Biografia lui Steve Jobs – Walter Isaacson – Chiar dacă această carte nu este la reducere, am zis că este timpul să ajungă la mine în bibliotecă. Descrierea cărţii, dar şi viaţa lui Steve Jobs m-au făcut să par interesat de o asemenea carte.

2. Cartea pierdută a vrăjitoarelor – Deborah Harkness – Am citit cu sufletul la gură toate volumele din Harry Potter, şi sper să găsesc şi în această carte ceva asemănări cu volumele scrise de J. K. Rowling.

3. În sălbăticie – Jon Krakauer – Trebuie să recunosc, îmi place foarte mult descrierea.

4. Hoţul de cărţi – Markus Zusak – Am citit prea multe recenzii pozitive despre această carte, trebuie să văd dacă este întradevăr aşa de impresionată precum se speculează.

5. De veghe în lanul de secară – J.D. Salinge – Şi despre acest titlu am auzit foarte multe.

6. Va curge sânge – Upton Sinclai – Mi-a plăcut foarte mult filmul, înseamnă că voi da peste o carte impresionantă.

Totodată, în cazul în care doriţi să mai cumpăraţi ceva cărţi, este bine de ştiut că pe Libris.ro sunt reduceri masive, foarte multe cărţi care costă chiar mai puţin de 10 lei.

Ah da, vă cumpăraţi ceva?

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *