Caut abonati

De astăzi mă voi ocupa mai serios de newsletter-ul lansat săptămâna trecută, promiteam că sâmbăta aceasta voi trimite primul mesaj oficial, dar din diferite motive am renunţat.

Am strâns foarte puţini abonaţi, dacă ar fi să scot conturile mele care sunt de test, am 7 abonaţi, care din punctul meu de vedere sunt într-un număr nesemnificativ, de aceea voi trimite primul mesaj în jurul numărului de 15 abonaţi, număr care sper să crească cât mai mult, dar pe lângă numărul abonaţilor şi calitatea mesajului pe care-l trimit pe mail.

M-am gândit să fac un fel de design unic pentru aşa ceva, adică să nu fie un şablon universal pe care softul Wysija îl pune la dispoziţie. Dar cum spuneam, nu se justifică munca doar pentru un aşa număr mic de abonaţi.

Iar pe calea aceasta vă sfătuiesc încă o dată să vă abonaţi, nu ştiţi voi ce pierdeţi 🙂

Iar dacă iar am dedicat un articol doar blogului şi celorlalte periferice, am zis să vă mai cer părerea şi despre această nouă temă. Tema a fost editată destul demult de mine, ca timp mă refer, ca aspect nu are mari diferenţe faţă de versiunea originală. Însă sunt foarte mulţumit de ea, şi cu ea am reuşit să scap de o chestie de la vechea temă “care-mi mânca zilele” în toate sensurile posibile. Dădeam de un bug, îl rezolvăm, dădeam de altul, iar algoritmul s-ar fi repetat până la nesfârşit poate.

Iar cum la fiecare modificare de temă i se cuvine un alt banner. De aceea, dacă sunteţi dornici de a vă vedea creaţia acolo sus, puteţi să-mi daţi un mail cu creaţiile voastre!

Ah, da…am intrat oficial în vacantăăăăă !!!

 

15 Comments

 1. Răspunde

  O sa vina si abonatii daca ai ce sa le oferi. Eu unul nu ma abonez pentru ca si asa primesc foarte multe mail-uri iar bloggeri ii am in reader.

 2. Răspunde

  Tema chiar imi place si eu lucrez la un nou skin pentru al meu site si vreau sa ma pun serios pe treaba dupa ce am pierdut 3 luni. Daca ai nevoie de ceva imagini sau ajutor la tema, ma gasesti pe Y!Messenger.
  PS: M-am abonat la newsletter

 3. Răspunde

  Eu nu prea ma abonez la bloguri, le urmaresc constant insa pe acelea ale caror proprietari imi fac vizite si ma comenteaza. In rest nu-mi prea pierd vremea in online ca sunt si alte lucruri de facut in viata asta.

  In alta ordine de idei iti doresc o vacanta cat mai frumoasa si mai distractiva posibil. 🙂

 4. Răspunde

  Eu sunt abonat la ceva bloguri, inclusiv la al tau, insa cred ca o sa renunt la ele pentru ca oricum le vizitez aproape zilnic, iar mail-urile in plus fac decat sa imi “omoare” din timp.

 5. Răspunde

  🙂 Eu nu ma omor dupa abonati. Oricum intru pe siteurile celor pe care ii citesc.

 6. Răspunde

  Nici eu nu ma abonez pe mail. Te am in reader si e suficient, cand am timp te urmaresc. Mi-ar fi placut sa fi avut si un cont de Google Plus.

 7. Răspunde

  pentru ca te urmresc de cand ai inceput cu blogul mi se pare normal sa ma abonez…

 8. Răspunde

  Ofera ceva pentru a strange cat mai multi abonati, toti sunt ochii dupa primit si daca dai ceva sigur vei primi si abonati 🙂

 9. Răspunde

  Da-mi un mail cu detaliile despre softul Wysija si cum iti faci lista de e-mail, design si toate cele… poate ma si abonez ! 🙂

 10. Răspunde

  Concentreazate pe scris … si poate peste cateva luni vei descoperi ca ai peste 100 de abonati si atunci poate este justificat investitia de timp si munca pentru a crea un newsletter extra-super-mega.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *