Caut abonati

De astăzi mă voi ocupa mai serios de newsletter-ul lansat săptămâna trecută, promiteam că sâmbăta aceasta voi trimite primul mesaj oficial, dar din diferite motive am renunţat.

Am strâns foarte puţini abonaţi, dacă ar fi să scot conturile mele care sunt de test, am 7 abonaţi, care din punctul meu de vedere sunt într-un număr nesemnificativ, de aceea voi trimite primul mesaj în jurul numărului de 15 abonaţi, număr care sper să crească cât mai mult, dar pe lângă numărul abonaţilor şi calitatea mesajului pe care-l trimit pe mail.

M-am gândit să fac un fel de design unic pentru aşa ceva, adică să nu fie un şablon universal pe care softul Wysija îl pune la dispoziţie. Dar cum spuneam, nu se justifică munca doar pentru un aşa număr mic de abonaţi.

Iar pe calea aceasta vă sfătuiesc încă o dată să vă abonaţi, nu ştiţi voi ce pierdeţi 🙂

Iar dacă iar am dedicat un articol doar blogului şi celorlalte periferice, am zis să vă mai cer părerea şi despre această nouă temă. Tema a fost editată destul demult de mine, ca timp mă refer, ca aspect nu are mari diferenţe faţă de versiunea originală. Însă sunt foarte mulţumit de ea, şi cu ea am reuşit să scap de o chestie de la vechea temă “care-mi mânca zilele” în toate sensurile posibile. Dădeam de un bug, îl rezolvăm, dădeam de altul, iar algoritmul s-ar fi repetat până la nesfârşit poate.

Iar cum la fiecare modificare de temă i se cuvine un alt banner. De aceea, dacă sunteţi dornici de a vă vedea creaţia acolo sus, puteţi să-mi daţi un mail cu creaţiile voastre!

Ah, da…am intrat oficial în vacantăăăăă !!!

 

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *