Câte ceva despre filmul Usturoi, în cazul în care nu l-ai văzut încă!

Ei bine, cu siguranţă majoritatea cunoscuţilor mă vor lua la rost pentru că vorbesc din nou despre filmul Usturoi, film care după prima proiecţie am vorbit foarte mult, transformându-mă puţin câte puţin într-un susţinător şi ambasador aşa, mai underground.

Filmul UsturoiN-am ce să fac, mi-a plăcut atât de mult încât a trebuit să-l mai văd încă o dată!

Parcă nu mi-aş dori să mai povestesc despre film, am făcut-o prea mult şi tare mi-aş dori ca foarte mulţi oameni să-l vadă fără alte convingeri în prealabil, nu de altceva, dar după vizionare cu siguranţă se va convinge că-i un film care nu merită ratat, film pe care îl poţi vedea oricând, atât cu familia, cât şi singur când viaţa ta este tristă şi ai nevoie de o pată de culoare pentru a te face să zâmbeşti. Şi o vei face, cu siguranţă, mult chiar!

Trecând peste, noutatea am văzut-o aseară, evident, pe blogul lui Groparu, tatăl acestui film dacă putem spune aşa.

Până acum filmul s-a putut vedea online doar din străinătate, dar, începând de ieri, după spusele “tatălui”, Usturoiul poate fi vizionat online şi la noi în ţară. Aproximativ 10 lei pentru vizionare, iar în cazul în care doreşti să-l descarci pentru că no, aşa vrei tu să-l descarci, va trebui să plăteşti ceva în jurul a 32 de lei. Detalii aici.

Dar staţi, asta nu era tot. Acest film doreşte a evita cât se poate de mult pirateria, iar în cazul în care mno, se poate să nu vă permiteţi, tot pe link-ul mai sus afişat puteţi citi ce trebuie să faceţi pentru a putea totuşi să vedeţi filmul, cum spuneam, merită!

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *