Cat de urmariti sunt bloggerii?

După ce ieri am avut un 1 mai muncitoresc, cu activităţi încă de la ora 06:00 până a doua zi la ora 06:00, 24 de ore de foc care m-au terminat, nu am dormit deloc, încă şi acum îmi este somn. Cu această ocazie am inaugurat o nouă lună a acestui an, o lună care se anunţă foarte fierbinte din toate punctele de vedere. În această perioadă am fost mai deconectat de la blog, adică toată ziua, aşa că am avut timp să mă gândesc mai mult la ceva ce mă frământă de mai multe zile de la vederea unui articol.

Cât de ascultate şi luate în seamă sunt vorbele noastre? (ca bloggeri). Evident, acest articol a fost scris de un a-lister, îl ştiţi voi şi fără să dau link, ăla care comentează toată ziua. Are nişte articole care te fac să te gândeşti de anumite lucruri, sunt aşa zise apăsătoare care te cuprind şi uneori îţi strică buna dispoziţie, uneori îţi vine să-l înjuri (mai tot timpul), alteori să-l aprobi, cum este şi cazul de faţă.

Acum să revin la subiect, noi, nişte oameni care scriem la o tastatură avem puterea de a schimba unele lucruri? Prin gândurile noastre, neplăcerile noastre, recenzile noastre, chiar sunt luate în seamă? Evident…dacă eşti mare a-lister totul se poate realiza, printr-un articol se pot face schimbări, se aduc îmbunătăţiri, se schimbă caractere şi aşa mai departe. Cam asta am înţeles eu din acel post, nu ştiu ce să comentez, eu sunt de aceeasi parere…Voi ce ziceţi? Are asemenea putere un a-lister? Dar bloggerul care nu este prea cunoscut? El poate face ceva?

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *