Castigatorul este…

Azi a fost făcută și tragerea la sorți pentru concursul care a fost organizat în premieră pe acest blog. Sunt puțin cam dezamăgit de acest concurs și de reactile care au apărut după lansarea acestuia, au venit fel de fel de oameni și mi-au spus că nu e bine aia și cealalaltă și multe alte chestii care pe mine sincer chiar m-au deranjat. Primesc un comentariu care spune că un domeniu este un premiu mult prea mic pentru un prim concurs pentru un blog apărut de o lună, adică din acel comentariu rezultă că un domeniu .com la o firmă de calitate este 3 euro și acești 3 euro se obțin prin sute de vouchere care se iau de nu știu unde și se bagă altundeva și se scoate ceva și îl bagi iar, pe bune, promit că viitorul concurs îl voi realiza când la premiu va fi un laptop de ultimă generație sau 1000 de euro bani chash, până atunci nu voi mai face astfel de concursuri.

Un alt comentariu spune dacă este sigur acest concurs, în caz de câștig care vor fi șansele de a primi un amărât de domeniu, iar eu mă gândesc, dacă este un amărât de domeniu, oare nu este foarte ușor de oferit? În fine, deja îmi dă o mare bătaie de cap o astfel de activitate, iar aici foarte curând nu se vor mai desfășura astfel de activități.

Acestea fiind spuse, cei înregistrați și validați în concurs sunt următorii:

1. Emanuel Pascu
2. Smiley Deyu
3. Mitza Șhi Atât
4. Sebi Guzulescu
5. Radu Nedelcu Nicolae
6. Valentin Mihalcea

Prin intermediul random.org a fost făcută și tragerea la sorți, iar câștigătorul care a obținut domeniul este Emanuel Pascu. Felicitările mele, în cel mai scurt timp acesta va fi contactat de către Darky Web. Acum probabil mulți se întreabă cât de serios a fost ales câștigătorul, eu vă spun să credeți ce doriți, nu voi pune nici măcar un print care să arate că numărul extras a fost 1, pentru că oricum nu are nici-o valoare.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *