Castigator – Pachet de blogger

Acest articol este dedicat în primul rând celor care au participat la concursul “Pachet de blogger”, al cărui premiu este un domeniu.ro pe viaţă şi hosting plătit pe perioada unui an. Concursul se sfârşeşte astăzi cu anunţarea câştigătorului şi probabil şi premierea acestuia, oricum aceasta se va face cât de repede posibil. Încă de acum doresc să reamintesc tuturor participanţilor că este decât un singur concurent care va câştiga premiul, sunt 10 oameni înscrişi, deci fiecare a avut şansa lui. Sper să nu se lase cu critici sau certuri, am jurizat pe toată lumea în acelaşi fel şi nu am făcut nicio diferenţă.

Per total de acest concurs nu sunt foarte mulţumit, mă aşteptam ca la un asemenea premiu să fie mai mulţi participanţi având în vedere câtă promovare i-am făcut. Atât pe facebook, cât şi pe twitter, dar mai ales contactând personal bloggeri care sunt pe domeniu gratuit, care ar vrea să câştige unul dar fără să facă nimic, din păcate aşa ceva nu se poate. Încă odată ţin să cred că oamenii sunt foarte leneşi, cum poţi câştiga ceva dacă nici măcar nu participi? Ca să vă faceţi o idee, am contactat personal 30 de bloggeri, dintre care au răspuns doar 10 la mail, şi dintre care doar 2 au participat, tragic din păcate.

În primul rând, vreau să mă adresez celor 9 care din păcate au rămas doar cu experienţa unui concurs, în care au încercat să explice cât se poate de bine de ce vor ei acest pachet. Vreau să vă anunţ să rămâneţi prin apropiere pentru că se anunţă noi aventuri blogosferice şi multe alte concursuri.

Participanţii au fost punctaţi după cum am anunţat în articolul recent adresat acestui concurs, dacă doriţi să vă reamintiţi puteţi să intraţi acolo şi să (re)citiţi.

Punctajul celor 10 participanţi:

Stere George – 5p articol + 2p redactare = 7 puncte
Robert Ilie – 5p articol + 4p redactare = 9 puncte
Alex Stan – 5p articol + 4p redactare = 9 puncte
Bogdan Vosloban – 3p articol + 2p redactare = 5 puncte
Vasile Marin – 5p articol + 2,5p redactare = 7,5 puncte
cami – 5p articol + 2,5p redactare = 7,5 puncte
Bianca Dobrescu – 5p articol + 2p redactare = 7 puncte
Claudia – 5p articol + 2p redactare = 7 puncte
Radu Nicolae – 5p articol + 3p redactare = 8 puncte
Dinu Roman – 5p articol + 4p redactare = 9 puncte

După cum se poate observa, sunt 3 concurenţi care ocupă prima poziţie cu 9 puncte (Robert Ilie, Alex Stan şi Dinu Roman). Totodată nu am acordat nici măcar unui concurent nota maximă pentru că nu am găsit acea dorinţa pentru acest premiu, la aceşti trei bloggeri s-a simţit ceva, nu ştiu dacă experienţa în scris i-a ajutat cu ceva, dar ei au avut ceva în plus. Am găsit articole în care nu s-a înţeles exact esenţa concursului, nu trebuia vorbit despre blogul meu, nu trebuia vorbit excesiv despre namebox, trebuia un singur lucru, “de ce îmi doresc eu acest pachet de blogger”, cum spuneam, nu am găsit ceva pe placul meu.

Între cei trei mi-a fost destul de greu să fac o departajare, dar după ce am tot analizat anumite treburi, am sesizat că nu se poate face un clasament al celor trei, aşa că am decis să acord acest premiu, pe bună dreptate lui Alex Stan.

Alex este unul dintre cei mai vechi comentatori ai blogului meu, chiar dacă mulţi nu ştiu, el împreună cu Pato sunt cei mai buni comentatori de pe blogul meu, fiind nelipsiţi la articolele mele, nu pentru asta l-am ales, pentru asta l-am departajat de restul concurenţilor. Totodată, articolul său s-a apropiat cel mai mult de ce îmi doream eu, poate reuşea mai mult, dar a avut un stres şi cu Evaluarea Naţională, nu ştiu dacă notele obţinute sunt bune sau nu pentru el, însă eu îl consider câştigător al acestui concurs. Totuşi dacă mai aveţi dubii, puteţi să citiţi măcar 5-6 articole ale acestui proaspăt absolvent.

Alex, îţi doresc mult succes, baftă pe noul tău alexstan.ro. Acum ştiu că te vei muta pe wordpress, şi sper să nu renunţi la articolele pe care le ai în acest moment, dacă nu te descurci, cei de la namebox îţi vor da o mână de ajutor în toate problemele tale.

Mulţumesc foarte mult pentru participare, câstigătorule, vei fi contactat în cel mai scurt timp de namebox!

___________________________________________________________________________________

Premiul a fost acordat!

25 Comments

 1. Răspunde

  Ma bucur mult ca a castigat Alex. A scris frumos si a meritat. 🙂 Felicitari tie pentru decizia inteleapta, felicitari si spor la treaba lui pentru ca are in fata un drum lung, presarat cu multe bucurii si uneori anevoios. 🙂

  • Răspunde

   Multumesc mult Nice! Intr-adevar am un drum lung in fata, insa, cu asemenea sprijin din partea voastra, nu-mi fac probleme. Sunteti niste prieteni pe cinste! 😀

 2. Răspunde

  ma ofer si eu cu o tema wordpress facuta dupa gustul castigatorului,il rog daca doreste sa ma contacteze,daca nu nui nicio problema poate are deja una.In rest mult succes atat tie Lucian,felicitari participatilor si marelui castigator sa dea o bere :)))

  • Răspunde

   Multumesc Bucur! 😀 Momentan sa vad cum decurg lucrurile, dar cel mai probabil o sa am nevoie si de o tema. Te voi contacta cand o sa fie cazul 🙂 Un gest foarte frumos din partea ta! Trebuie sa invat bazele wp-ului pentru ca nu l-am mai folosit si sunt paralel cu el.
   Dau mai multe beri :)), ca una singura nu ajunge la toti ;).

 3. Răspunde

  In momentul asta sunt foarte fericit. Am ramas un timp fara cuvinte de bucurie. Astazi de dimineata a trebuit sa merg la scoala pentru a face optiunile prin care o sa fiu repartizat la liceu si uitasem ca azi anunti castigatorul. Cand am intrat pe blogul tau, chiar am ramas placut surprins de rezultat, sincer. Nu ma asteptam sa castig, din cauza concurentei care a fost chiar mare. Am citit toate articolele participantilor si unele din ele sunt foarte bune. Nu stiu cat de greu ti-a fost sa alegi. Nu as fi vrut sa fiu in locul tau :). Oricum, sincere felicitari si celorlalti concurenti!
  Multumesc foarte, foarte mult Lucian! Imi doream cu adevarat sa castig. In acelasi timp vreau sa le multumesc si celor de la namebox, care ofera premiul, si nu in ultimul rand, tuturor celor care m-au sustinut. Apreciez enorm asta!
  Acum nu-mi ramane decat sa ma “instalez” in noua casuta. Nu am foarte mari cunostinte in domeniul wordpress-ului si al celorlalte lucruri cu hostul si domeniul, dar pe parcusr voi invata. Multumesc inca odata! Mi-ai facut ziua foarte frumoasa!

  • Răspunde

   Ai avut dreptate. Dar nu aveam nici un motiv sa cred ca voi fi castigatorul cand concurenta era destul de mare…

 4. Răspunde

  Felicitari Alex!
  Sincer speram sa fii tu castigatorul si chiar credeam asta, doar ti-am zis ca astept o schimbare majora…fiindca tot te scuzai tu ca tot schimbi “afisarea” blogului.
  Lucian, cred ca ai facut o alegere buna…si cine stie poate vor mai urma concursuri, chiar aici pe blog in care sa castige cei care din pacate au pierdut, dar s-au ridicat la nivelul asteptarilor tale.

  • Răspunde

   Multumesc mult Pato! 😀 Ma bucur ca ai avut incredere in mine, desi nici macar eu nu aveam. 🙂

 5. Răspunde

  Felicitari Alex !
  Acum domeniu si host ai asa ca poti participa si la concursul de la mine de pe blog unde premiul este o tema premium pentru blog.

  • Răspunde

   Bucur s-a oferit sa ma ajute cu o tema si am acceptat. Daca ma razgandesc o sa particip cu siguranta la concurs. Sper sa nu te superi pe mine. 😕
   Multumesc frumos! 🙂

 6. Stere George

  Răspunde

  Felicitari castigatorului !!!!

 7. Răspunde

  Felicitari castigatorului…sa se bucure de pachet si sa ii aduca bucurii. Pacat ca nu am participat si eu…data viitoare 😛

  • Răspunde

   Multumesc frumos Razvan! Bucurii deja mi-a adus, iar de bucurat de el o sa ma bucur cu siguranta!

 8. Răspunde

  Iupi!!! Alex, deja ma dezamagesti 🙂 Ai prea frumos blogul…

 9. Răspunde

  De acord cu alegerea ta. Alex e unul dintre bloggerii tineri dar care scrie bine, des si este si foarte activ in blogosfera. Succes!

 10. Pingback: Concurs - Pachet de blogger - Florescu Lucian

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *