Castigator – Pachet de blogger

Acest articol este dedicat în primul rând celor care au participat la concursul “Pachet de blogger”, al cărui premiu este un domeniu.ro pe viaţă şi hosting plătit pe perioada unui an. Concursul se sfârşeşte astăzi cu anunţarea câştigătorului şi probabil şi premierea acestuia, oricum aceasta se va face cât de repede posibil. Încă de acum doresc să reamintesc tuturor participanţilor că este decât un singur concurent care va câştiga premiul, sunt 10 oameni înscrişi, deci fiecare a avut şansa lui. Sper să nu se lase cu critici sau certuri, am jurizat pe toată lumea în acelaşi fel şi nu am făcut nicio diferenţă.

Per total de acest concurs nu sunt foarte mulţumit, mă aşteptam ca la un asemenea premiu să fie mai mulţi participanţi având în vedere câtă promovare i-am făcut. Atât pe facebook, cât şi pe twitter, dar mai ales contactând personal bloggeri care sunt pe domeniu gratuit, care ar vrea să câştige unul dar fără să facă nimic, din păcate aşa ceva nu se poate. Încă odată ţin să cred că oamenii sunt foarte leneşi, cum poţi câştiga ceva dacă nici măcar nu participi? Ca să vă faceţi o idee, am contactat personal 30 de bloggeri, dintre care au răspuns doar 10 la mail, şi dintre care doar 2 au participat, tragic din păcate.

În primul rând, vreau să mă adresez celor 9 care din păcate au rămas doar cu experienţa unui concurs, în care au încercat să explice cât se poate de bine de ce vor ei acest pachet. Vreau să vă anunţ să rămâneţi prin apropiere pentru că se anunţă noi aventuri blogosferice şi multe alte concursuri.

Participanţii au fost punctaţi după cum am anunţat în articolul recent adresat acestui concurs, dacă doriţi să vă reamintiţi puteţi să intraţi acolo şi să (re)citiţi.

Punctajul celor 10 participanţi:

Stere George – 5p articol + 2p redactare = 7 puncte
Robert Ilie – 5p articol + 4p redactare = 9 puncte
Alex Stan – 5p articol + 4p redactare = 9 puncte
Bogdan Vosloban – 3p articol + 2p redactare = 5 puncte
Vasile Marin – 5p articol + 2,5p redactare = 7,5 puncte
cami – 5p articol + 2,5p redactare = 7,5 puncte
Bianca Dobrescu – 5p articol + 2p redactare = 7 puncte
Claudia – 5p articol + 2p redactare = 7 puncte
Radu Nicolae – 5p articol + 3p redactare = 8 puncte
Dinu Roman – 5p articol + 4p redactare = 9 puncte

După cum se poate observa, sunt 3 concurenţi care ocupă prima poziţie cu 9 puncte (Robert Ilie, Alex Stan şi Dinu Roman). Totodată nu am acordat nici măcar unui concurent nota maximă pentru că nu am găsit acea dorinţa pentru acest premiu, la aceşti trei bloggeri s-a simţit ceva, nu ştiu dacă experienţa în scris i-a ajutat cu ceva, dar ei au avut ceva în plus. Am găsit articole în care nu s-a înţeles exact esenţa concursului, nu trebuia vorbit despre blogul meu, nu trebuia vorbit excesiv despre namebox, trebuia un singur lucru, “de ce îmi doresc eu acest pachet de blogger”, cum spuneam, nu am găsit ceva pe placul meu.

Între cei trei mi-a fost destul de greu să fac o departajare, dar după ce am tot analizat anumite treburi, am sesizat că nu se poate face un clasament al celor trei, aşa că am decis să acord acest premiu, pe bună dreptate lui Alex Stan.

Alex este unul dintre cei mai vechi comentatori ai blogului meu, chiar dacă mulţi nu ştiu, el împreună cu Pato sunt cei mai buni comentatori de pe blogul meu, fiind nelipsiţi la articolele mele, nu pentru asta l-am ales, pentru asta l-am departajat de restul concurenţilor. Totodată, articolul său s-a apropiat cel mai mult de ce îmi doream eu, poate reuşea mai mult, dar a avut un stres şi cu Evaluarea Naţională, nu ştiu dacă notele obţinute sunt bune sau nu pentru el, însă eu îl consider câştigător al acestui concurs. Totuşi dacă mai aveţi dubii, puteţi să citiţi măcar 5-6 articole ale acestui proaspăt absolvent.

Alex, îţi doresc mult succes, baftă pe noul tău alexstan.ro. Acum ştiu că te vei muta pe wordpress, şi sper să nu renunţi la articolele pe care le ai în acest moment, dacă nu te descurci, cei de la namebox îţi vor da o mână de ajutor în toate problemele tale.

Mulţumesc foarte mult pentru participare, câstigătorule, vei fi contactat în cel mai scurt timp de namebox!

___________________________________________________________________________________

Premiul a fost acordat!

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *