Carti de vizita

Se aude o vorbă-n sat cum că cei de la printcenter.ro oferă cărți de vizită gratis tuturor celor ce o să scrie un articol despre asta. Având în vedere că nu am avut niciodată o carte de vizită am zis că acum este momentul potrivit să încerc să-mi realizez și eu așa ceva, evident această decizie vine și din pricina prețului. Datorită faptului că mi-am deschis acest blog eu zic că este un lucru bun să ai o carte de vizită, te întâlnești cu cineva pe stradă nu te mai apuci să-i spui adresa de mail, adresa blogului sau mai știu eu ce, îi dai omului o carte de vizită și ai rezolvat toată treaba.

Încă nu m-am decis asupra unui model, o voi face cât de curând posibil, sunt foarte nerăbdător să văd ce va ieși și cum sunt aceste cărți de vizită. Când vor fi gata și dacă totul este o treabă foarte serioasă mă voi lăuda puțin cu aceste cărți de vizită, sper ca totul să meargă bine și să iasă niște lucruri frumoase, până una alta vă sfătuiesc să încercați și voi un astfel de serviciu!

Să aveți un weekend cât mai plăcut, să nu fiți prea calmi că trece repede! 🙂

17 Comments

 1. Răspunde

  Fii atent, ca poti obtine carti de vizita gratis, foarte misto, cartonate de la moo.com 😉

 2. Răspunde

  Am si eu nevoie de altele noi, am mai avut cateva sute de la cineva dar le-am folosit/aruncat + ca am alte detalii acum.

 3. Răspunde

  Am observat si eu acest anunt al lor , ce pot sa zic , o initiativa laudabila a lor . Asteptam sa vedem modelul tau.

  • Răspunde

   Am sa public pe blog doar sa se rezolve treaba, pentru ca nu prea ma pricep la astfel de chestii.

 4. Răspunde

  Bravo! Ai mare dreptate in legatura cu cartile de vizita, de asta am scris si eu un articol. Multe persoane imi cere numarul, nu il stiu si decat sa ma fac de cacao mai bine ii dau o carte si gata. Abia astept sa imi vina, sper sa publici pe blog carticica sa vedem cum arata:)

 5. Răspunde

  nu cred ca ai ce face cu ele, sincer. ca sa le poti da cuiva trebuie sa le si porti dupa tine :)) depinde de persoana. de exemplu eu nu port portofel asa ca unde sa le tin?

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *