Care sunt locurile unde nu ar trebui să îți pui niciodată telefonul smartphone?

Ecranul unui telefon smartphone este cel mai adesea plin de bacterii. Deci cel mai bine ar fi sa incerci sa nu mai adaugi altele in plus si sa il tii la distanta de pielea ta. Nu ar trebui deci sa il pui in buzunar, in apropiere de fata sau sub perna noaptea.

Specialistii in noile tehnologii sunt de parere ca in jur de 80% din populatie va folosi un telefon smartphone pana in anul 2020. Aceste aparate sunt de acum inainte o veritabila extensie a corpului nostru, dar si a creierului nostru si se afla mereu la indemana noastra. Ne petrecem foarte mult timp la telefon, dar avem obiceiul sa il punem in cele mai nepotrivite locuri.

In buzunar. Campurile electromagnetice produse de catre telefon au un potential cancerigen. Si daca vei pune telefonul in geanta mai degraba decat in buzunar, vei reduce riscurile de a suferi de probleme legate de fertilitate. In plus, daca te asezi cu telefonul in buzunar te poti confrunta cu probleme cu spatele.

In sutien. Chiar daca niciun studiu nu a putut stabili inca o legatura clara, poti mari riscurile de a suferi de cancer de san daca iti vei pune telefonul in sutien. Iar bacteriile iritante pentru piele pot ajunge pe ecran.

In pat. Daca vei pune telefonul in pat, sub perna, acesta s-ar putea incalzi si ar putea prezenta chiar si un risc destul de ridicat de incendiu, mai ales daca este si la incarcat. Iar lumina albastra poate sa perturbe si ea somnul. Si bineinteles, undele emise de catre telefon, sunt aceleasi cu cele emise de catre un cuptor cu microunde. Pentru a limita sau evita riscurile activeaza modul avion sau pune-l in alta camera.

In apropiere de fata. Vrei sa ai un ten cat mai frumos? Incepe in acest caz, sa folosesti casti si sa tii cat mai departe telefonul mobil de ten. Bacteriile prezente pe ecran pot mari riscurile de a suferi de acnee, de iritatii sau chiar de riduri.

In baie. Tot ce se afla in apropiere de o sursa de apa ar putea sa intre in contact cu bacteriile deci nu este o idee buna sa mergi cu telefonul la toaleta…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?