Care sunt cei mai prosti utilizatori de Facebook?

Există câte un grup de Facebook pentru orice, am ajuns la concluzia că orice chestie, fie ea cât de mică, are o neapărată nevoie de un grup pe cea mai cunoscută rețea de socializare.

Facebook idiotsȘi pe bună dreptate, te pasionează un domeniu, normal, faci ca tot omul un grup și adaugi persoane interesate de respectiva nișă. Totu-i lapte și miere până intervin EI, acești EI sunt cei mai mizerabili utilizatori de Facebook.

Dacă nu ați exista voi, acești “EI” ai internetului, grupurile ar fi mult mai liniștite, oamenii ar fi mai liberi, păsărelele ar ciripi mai mult, dar mai ales eu, utilizatorul de rând, nu voi mai da scroll down la toate anunțurile cu care bombardați orice grup de Facebook.

Serios, crezi că cineva caută metode de epilat într-un grup unde se vorbește despre admiterea la o anumită universitate?

*Chiar aveam nevoie să scriu asta, acum de fiecare dată, repet, de fiecare dată când voi mai vedea pe cineva că face o asemenea oribilitate, îi voi trimite fain frumos acest articol, păcat însa, trebuia să-l încarc și cu câteva înjurături, că no, le merită pe deplin.

(foto)

4 Comments

 1. Răspunde

  Nu ai pus la socoteala muntii de prosti, analfabeti, inculti, idioti, cretini, tampiti, cocalari, pitipoance, retardati, agramati si “checkinisti”. Unele sunt asemanatoare, da’ nu-i problema!

  Ca tot vorbeam de grupuri, uite unul aproape amuzant, e de vreo 3 zile – http://fb.com/groups/orfelinatul

 2. Tea

  Răspunde

  Din 3 feb 2014 nu mai am contul de Facebook si Doamne bine-i! 🙂 nu zic, are si parti folositoare dar nu si pentru mine. Mi se pare mai mult o sursa de a urmari lumea, sursa de barfe etc si am realizat dupa ce mult timp pierdeam dupa si defapt din cei 600 prieteni cati erau pe bune ca sa zic asa si la cati chiar le pasa de “prietenie”. Iar pt cei ce vin cu replica aaa folosesc Fb pt zile de nastere, pe email poti sa primesti notificare pt fiecare prieten cand e ziua lui bineinteles daca ai “rabdarea necesara” pt prietenii tai sa ii introduci ca si contacte frumos cu toate datele…
  facebook.. din pacate important pt 99% din oameni… ii vad ca se intalnesc la cafea etc da fiecare e cu telefonu si defapt nici nu se uita unu la altu’…

  • Răspunde

   Hmmm, intotdeauna m-am gandit la o chestie, nu mai bine folosesti o chestie cu moderatie decat sa renunti de tot la ea? Spre exemplu la Facebook, cred ca se poate trai si cu Facebook fara a sta mereu cu ochii-n telefon. Sunt curios, acum de cand ai renuntat la Facebook, nu folosesti altceva mai mult decat in mod obisnuit? Nu stiu, ceva gen WhatsApp?

   Si eu stau mult pe Facebook, recunosc, nu comunic foarte mult prin Messenger, maxim cu 2-3 persoane, in rest folosesc WhatsApp, dar cred ca Facebook-ul are avantajul ca sunt in mai multe grupuri, iar daca lipsesc din acelea parca simt ca pierd o gramada de informatii pretioase. Chiar ma gandeam si eu la un moment dat, pai sa fiu fara Facebook nu stiu cum de mai auzeam de o chestie sau de o alta.

   Deci no, eu consider ca e mai fain pe Facebook, adica cel putin pe mine ma ajuta, si da, as putea trai fara Facebook, dar mi-e mai bine cu el. 🙂

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *