Care sunt cei mai prosti utilizatori de Facebook?

Există câte un grup de Facebook pentru orice, am ajuns la concluzia că orice chestie, fie ea cât de mică, are o neapărată nevoie de un grup pe cea mai cunoscută rețea de socializare.

Facebook idiotsȘi pe bună dreptate, te pasionează un domeniu, normal, faci ca tot omul un grup și adaugi persoane interesate de respectiva nișă. Totu-i lapte și miere până intervin EI, acești EI sunt cei mai mizerabili utilizatori de Facebook.

Dacă nu ați exista voi, acești “EI” ai internetului, grupurile ar fi mult mai liniștite, oamenii ar fi mai liberi, păsărelele ar ciripi mai mult, dar mai ales eu, utilizatorul de rând, nu voi mai da scroll down la toate anunțurile cu care bombardați orice grup de Facebook.

Serios, crezi că cineva caută metode de epilat într-un grup unde se vorbește despre admiterea la o anumită universitate?

*Chiar aveam nevoie să scriu asta, acum de fiecare dată, repet, de fiecare dată când voi mai vedea pe cineva că face o asemenea oribilitate, îi voi trimite fain frumos acest articol, păcat însa, trebuia să-l încarc și cu câteva înjurături, că no, le merită pe deplin.

(foto)

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *