Cand mai scriu si eu pe blog?

Sunt de fel o persoană care preferă să nu respecte vorba “Nu lăsa pe mâine ce poţi face azi!”, ştiţi ce reiese de aici, mă încadrez în categoria celor leneşi. Dar nu un leneş deală care nu face chiar nimic, mai am şi eu zilele mele bune.

Şi când am zilele mele bune îmi place să cred că am un randament maxim, şi păcat totuşi că nu abuzez la maxim de aceste ocazii, cu care nu mă regăsesc prea des în viaţa mea. Păi dacă-s leneş cum aş putea să fructific momentul?

Mi-am făcut acum o bună perioadă de timp un test de personalitate despre care voi vorbi mai mult mâine (sper), prin câteva întrebări simple, am reuşit să mă descopăr mai bine. Serios vorbesc. Citeam rândurile de la rezultat ca şi cum chiar erau scrise pentru mine, parcă cineva era în faţa mea şi mă caracteriza direct, aşa am înţeles şi eu că sunt mai introvertit de fel, şi nu neapărat un leneş get-beget.

Dar nu lenea mea este subiectul principal al acestui articol, ci când suntem noi mai dispuşi să scriem un articol pe blog. Nu zic de zile, că aia-i fictiv, ci ca fus orar, dacă aveţi fiecare un fus orar preferat, numai bun de a scrie pe blog…, eu am în felul următor:

timp

între 00 – 5:30 cu siguranţă nu pentru că e perioada mea cea mai profundă de somn, deci exclus din start. Ah, sper că nu aţi uitat că mă trezesc la 5:30 😀

între 5:30 – 7:30 cu siguranţă nu pot pentru că intervine celebra rutină de dimineaţă, deci exclus!

între 7:30 – 15, ştiţi deja părerea mea despre şcoală…

între 15 – 16:30 intervine treaba cu ajunsul acasă şi evident o bine meritată mâncare după o zi extenuantă ca deobicei.

între 16:30 – 17:30 odihnă ca tot omul, care deobicei dispare din cauza altor activităţi.

între 17:30 – 19, trebuie să adăugăm şi noi ceva pentru învăţat, nu?

între 19 – 20:30, nu ştiu niciodată cum trece timpul în perioada asta.

de la 20:30 clar, există milioane de activităţi foarte faine (televizor), sau poate o plimbare aşa mai nocturnă…

Întrebare: Când mai scriu şi eu pe blog?

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *