Cand mai scriu si eu pe blog?

Sunt de fel o persoană care preferă să nu respecte vorba “Nu lăsa pe mâine ce poţi face azi!”, ştiţi ce reiese de aici, mă încadrez în categoria celor leneşi. Dar nu un leneş deală care nu face chiar nimic, mai am şi eu zilele mele bune.

Şi când am zilele mele bune îmi place să cred că am un randament maxim, şi păcat totuşi că nu abuzez la maxim de aceste ocazii, cu care nu mă regăsesc prea des în viaţa mea. Păi dacă-s leneş cum aş putea să fructific momentul?

Mi-am făcut acum o bună perioadă de timp un test de personalitate despre care voi vorbi mai mult mâine (sper), prin câteva întrebări simple, am reuşit să mă descopăr mai bine. Serios vorbesc. Citeam rândurile de la rezultat ca şi cum chiar erau scrise pentru mine, parcă cineva era în faţa mea şi mă caracteriza direct, aşa am înţeles şi eu că sunt mai introvertit de fel, şi nu neapărat un leneş get-beget.

Dar nu lenea mea este subiectul principal al acestui articol, ci când suntem noi mai dispuşi să scriem un articol pe blog. Nu zic de zile, că aia-i fictiv, ci ca fus orar, dacă aveţi fiecare un fus orar preferat, numai bun de a scrie pe blog…, eu am în felul următor:

timp

între 00 – 5:30 cu siguranţă nu pentru că e perioada mea cea mai profundă de somn, deci exclus din start. Ah, sper că nu aţi uitat că mă trezesc la 5:30 😀

între 5:30 – 7:30 cu siguranţă nu pot pentru că intervine celebra rutină de dimineaţă, deci exclus!

între 7:30 – 15, ştiţi deja părerea mea despre şcoală…

între 15 – 16:30 intervine treaba cu ajunsul acasă şi evident o bine meritată mâncare după o zi extenuantă ca deobicei.

între 16:30 – 17:30 odihnă ca tot omul, care deobicei dispare din cauza altor activităţi.

între 17:30 – 19, trebuie să adăugăm şi noi ceva pentru învăţat, nu?

între 19 – 20:30, nu ştiu niciodată cum trece timpul în perioada asta.

de la 20:30 clar, există milioane de activităţi foarte faine (televizor), sau poate o plimbare aşa mai nocturnă…

Întrebare: Când mai scriu şi eu pe blog?

9 Comments

 1. Răspunde

  In aceiasi situatie sunt si eu…scoala imi ocupa aproape tot timpul, iar cand am timp liber, sunt prea obosit sa mai scriu un articol.

 2. Răspunde

  daca vrei si iti pasa de activitatea ta online, iti gasesti zilnic 30 de minute pentru blog.. 🙂

 3. Răspunde

  Eu ma trezesc la 5:00, rutina mea de dimineata tine doar vreo 30 de minute astfel incat, de la ora 5:30 nu mai fac nimic altceva inafara de a scrie, pana termin articolul evident (dar si asta in cazul in care am ceva de scris). Maxim pana la ora 10:30 cand imi practic exercitiile fizice. Ma rog, intre timp mai fac multe alte lucruri.
  Imi place ca am reusit totusi sa ma organizez, cu toate ca scoala imi mananca toata ziua. De obicei plec pe la 11:50 sau 10:50 de acasa si ma intorc pe la 19:00-18:00, dar am timp pentru aproape tot ce-mi propun sa fac. Pana si de invatat si teme am timp. Ca nu vreau eu sa repet si chestii de-astea pentru scoala, e alta poveste :)).

 4. Răspunde

  Ca sa parafrazez o reclama de prin anii ’90 :
  “Daca vrei, poti”.

  Pentru ca nu e o activitate obligatorie scrii pe blog atunci cand vrei … si daca vrei iti faci si timp.

 5. Răspunde

  Bună întrebare! La mine merge și cu „când mai comentez și eu articole?”. Ambele. Vorba aia ar trebui continuată așa: „Nu lăsa pe mâine ce poți face azi, că mâine poate e prea târziu.”
  La mine e un fel de: ~ ora 7 dimineața trezirea, 7 și ceva seara ajuns acasă și scris pe blog … cam între 11-12 seara. Nu întotdeauna, dar am scris multe articole în intervalul ăla orar, așa mai la limită, aproape de următoarea zi. Chiar și azi. Se întâmplă prea des.
  Eu nu mă uit la tv, deci nu e o problemă pentru mine. Dar, nu știu, parcă intervin tot altele și timpul se duce mult prea repede. Mai ales când mai apare câte un examen în program sau alte lucrări de făcut. Mi-e greu, așa ca și cum îți este ție, să-mi gestionez activitatea de scris pe blog. Chiar și în week-end.

  • Răspunde

   Se face ca de multe ori sa apara ceva, si intotdeauna se adeveresc Legile lui Murphy 😀

   La comentat ajung foarte foarte greu, prefer sa raman doar la citit, citesc toti bloggerii pe care ii am dragi, ei sunt primii pe lista, daca ar fi doar doi sau trei, cu siguranta as putea sa comentez zilnic…

 6. Răspunde

  Parafrazând aceea vorbă celebră “Nu lăsa pe mâine ce poâi să faci azi”… “Lasă pe mâine ce nu ai chef azi, poate nu mai trebuie făcut poimâine” 😀

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *